< Piesa noua SLIPKNOT - "The Negative One"
21.08.2014

Concert aniversar PRO MUSICA 41


Concert Pro Musica la Timisoara

"Vreme trece, vreme vine..." pentru un nou concert PRO MUSICA!

  Parafrazand putin din versurile Glossei lui Eminescu, devenite si motto al concertului Pro Musica 41, "Vreme trece, vreme vine… Toate-s vechi şi nouă toate", va amintim ca a mai ramas o luna si jumatate pana la mult asteptatul concert aniversar PRO MUSICA 41! Planuit de mai bine de un an de zile dar amanat din motive obiective, trupa fanion a rock-ului romanesc se tine de cuvant si va sustine in data de 5 octombrie 2014 un concert care va aniversa 41 de ani de la prima aparitie live a formatiei timisorene. Primul concert Pro Musica a avut loc in 15 ianuarie 1973, la Timisoara pe scena Liceului Pedagogic iar ultimul concert in Romania, in urma cu 21 de ani.

 Revenind la ce va fi ... Ilie Stepan, conducatorul trupei Pro Musica, promite un concert cu piese bine cantate si sonorizate, cu un playlist care va cuprinde muzica din perioada folk a trupei dar si piesele consacrate care, parte din ele, au fost deja si remasterizate in vederea unor reeditari viitoare. Alaturi de Stepan, fanii trupei ii vor putea revedea si asculta pe Horea Crişovan, Dixie Krauser, Mario Florescu, Lică Dolga, Bujor Hariga si Doru Apreotesei. Si pentru ca orice eveniment trebuie sa dainuie peste generatii, concertul Pro Musica 41 va fi inregistrat in High Definition, cu 8 camere pentru ca DVD-ul ce va iesi pe piata sa fie o amintire cat mai reala a tot ce s-a intamplat in seara de 5 octombrie 2014.

 Incheiem aici primul episod din seria de articole care vor fi dedicate evenimentului anului in cultura rock-ului romanesc. Pana la concertul Pro Musica 41 ce va avea loc incepand cu ora 19.00 la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timisoara, urmariti mai jos unul din clipurile promo dedicate acestuia.