< SCORPIONS au dezlantuit uraganul in Romexpo - cronica concert si galerie foto
17.12.2013

Concert 30 SECONDS TO MARS in Romania la Bucuresti


Concert 30 SECONDS TO MARS la Bucuresti - Romexpo

THIRTY SECONDS TO MARS confirma sosirea la Bucuresti pe data de 04 iulie 2014! Primul concert 30 Seconds To Mars in Romania va avea loc la Romexpo.

Update Concert 30 Seconds To Mars la Bucuresti (05 febr. 2014): In urma stabilirii programului din turneu, concertul Thirty Seconds To Mars din Bucuresti de la Romexpo a fost reprogramat, din motive logistice, pentru sambata - 5 iulie 2014, cu o zi mai târziu decât data anunțată anterior. Biletele cumpărate înainte rămân valabile și nu necesită o schimbare. Promoterii concertului, D&D East Entertainment si East European Production, au declarat: "Sperăm că această schimbare de dată nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece consideram, ziua concertului fiind sâmbăta, ca spectacolul devine chiar mai accesibil publicului din toata tara. Credem că această schimbare se face cu acordul fanilor trupei, pentru  ca iubitorii de muzică live sa aiba oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic in Romania".

 Asteptata de multi ani si fani, trupa americana 30 Seconds To Mars va sosi, dupa 15 ani de activitate, cu un concert in Bucuresti, la Romexpo, in data de 04 iulie 2014 prezentand ultimul album, ”Love, Lust, Faith and Dreams“, disc lansat in 2013. Turneul de sustinere al noului material discografic a debutat anul acesta in Polonia si va continua in 2014.

 “Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura“, spune Jared Leto. “Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum”.

 Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH + DREAMS – albumul ce da si numele turneului – a inregistrat un succes masiv in intreaga lume, clasandu-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia si Polonia, si pe locul sase in SUA si Canada.

 Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – This is War – a doborat recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodata de o trupa rock, intrand in Guinness World Record. Trupa a concertat fara intrerupere timp de doi ani, in 60 de tari de pe sase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de persoane, care au ramas fara suflare, eveniment dupa eveniment.

In ceea ce priveste concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS,  cat si de pe This is War, A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!

  Thirty Second To Mars - Lineup:
Jared Leto (voce/chitara)
Shannon Leto (tobe)
Tomo Milievi  (chitara/clape)

  Biletele pentru concertul de la Bucuresti se pun in vanzare miercuri, 18 decembrie si pot fi achiziionate prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.
  Evenimentul este prezentat de Marcel Avram East European Production si D&D East Entertainment.