< PHOENIX nu uita de copiii Timisoarei
05.12.2013

CHRISTMAS ROCK FEST la Silver Church se apropie


Christmas Rock Fest - Silver Church Club - 15 - 16 decembrie 2013

 CONCERTE CARGO, MIKE TERRANA BAND si TROOPER la Silver Church Club din Bucuresti in cadrul Festivalului CHRISTMAS ROCK FEST!

  Phoenix Entertainment prezintă prima petrecere de Crăciun dedicată fanilor muzicii rock, din care nu vor lipsi distracția, cadourile și muzica de calitate. Cargo, Trooper și Mike Terrana vor asigura o atmosferă incendiară într-un festival care se anunță a fi ultima strigare pentru rockeri pe anul 2013.  

  In 15 decembrie încălzirea va fi asigurată de StoneLight și Pseudonoise iar varful primei nopți a festivalului va fi atins de Cargo, una dintre trupele bastion al rockului românesc, care va susține un concert special din care nu vor lipsi colindele, pe lângă binecunoscutele „Ziua Vrăjitoarelor”, ”Batacanda”, „Călare pe motoare” sau „A 5-a dimensiune”.

 16 decembrie este ziua cand Trooper va oferi un recital extraordinar și plin de energie, așa cum obișnuiește de 15 ani încoace. Fanii vor cânta alături de băieți, unele dintre cele mai frumoase piese deja înscrise într-un catalog de elită al muzicii românești: „Strigăt”, „Tari ca munții”, dar și piese de pe cel mai recent album „Atmosfera” care se bucură deja de o largă apreciere în rândul fanilor. Tot in aceasta zi Mike Terrana va sosi la București cu cea mai nouă trupă a sa, Terrana Band, susținând aici unul dintre primele sale concerte din lume. Trupa va furniza o doză de energie și bună dispoziție cu stilul său rock’n’roll plin de vigoare. Prin muzica lor, Mike, Fabri si Alberto doresc să transmită un mesaj pozitiv: „Viața este asemenea unei călătorii fără întoarcere. Odată ce ai pornit la drum, trăiește-o, iubește-o și dă tot ce ai mai bun în tine, indiferent de ceea ce cred cei din jur”. Mike Terrana este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni și mai versatili toboșari din lume, abordând atât genuri precum power metal sau hard rock, cât și muzică simfonică și clasică.

  In plus, pentru că nu poate avea loc o petrecere de Crăciun fără daruri, fiecare posesor de bilet va primi un cadou semnat de toți artiștii prezenți la Christmas Rock Fest, iar  primele 200 de bilete sau abonamente cumpărate vor intra într-o tragere la sorți pentru sesiuni de meet and greet cu formațiile participante la festival.

 Biletele si abonamentele la „Christmas Rock Fest” se pot cumpara online de pe Rock4U/bilete sau in reteaua eventim.ro la urmatoarele preturi, in functie de perioada achizitionarii:
Bilete: 60 lei (perioada 01 dec - 14 dec), 65 lei (in zilele concertelor); Abonament: 90 lei ( perioada 01 dec - 14 dec)