< ROCK IN PARC Festival 2014 - Trupele calificate in prima semifinala
19.11.2013

CHRISTMAS ROCK FEST la Silver Church - Concerte CARGO, TERRANA BAND, TROOPER


Christmas Rock Fest la Silver Church - Club - 15 - 16 decembrie 2013

 CONCERTE CARGO, MIKE TERRANA BAND si TROOPER la Silver Church Club din Bucuresti in cadrul Festivalului CHRISTMAS ROCK FEST! Christmas Rocks se transformă în Christmas Rock Fest!

 Concertul de Craciun Christmas Rocks de la Silver Church, organizat de Phoenix Entertainment, care ii are invitati pe cei de la TROOPER si TERRANA BAND se transforma intr-un festival rock al Craciunului cu inca 3 trupe invitate: CARGO, PSEUDONOISE (metal alternativ) si STONE LIGHT (heavy metal melodic). Zilele de desfasurare sunt 15 si 16 decembrie 2013 ora 20.00.

 Trupa Cargo va oferi un recital special în data de 15 decembrie 2013 în Silver Church. În spiritul Crăciunului și al ideii festivalului, Cargo va interpreta și un set de colinde, în stil tradițional, melodic, pe lângă binecunoscutele sale hituri, îndrăgite de mii de fani. Cargo este una dintre cele mai longevive formații românești care s-a impus de-a lungul timpului pe scena muzicală românească, reușind să exprime, prin cântec, stări de spirit, povești și trăiri autentice, fără să recurgă vreodată la compromisuri. În Silver Church vor răsuna, în prima zi de Christmas Rock Fest, piese memorabile care au marcat muzica rock din Romania, precum „Ziua Vrăjitoarelor”, „Călare pe motoare”, „Dacă ploaia s-ar opri” sau „Aproape de voi”. În plus, Cargo va prezenta live și piesa al cărei videoclip a fost lansat pe 6 noiembrie, „A 5-a dimensiune”.
  Despre această piesă, Cargo a declarat pe o rețea de socializare: "A 5-A DIMENSIUNE" vine din neliniște, din teamă, din neputință, din agonie, este un cântec despre alienare! [...] ROCK-ul nu este un gen de muzică!  ROCK-ul este o stare de spirit, ne face să ne simțim puternici împreună, să simțim ca nu este totul pierdut! CARGO NU ESTE O FORMAȚIE DE MUZICĂ, CARGO ESTE STRIGĂTUL VOSTRU! ACEST CÂNTEC ESTE PENTRU VOI!”

 În deschiderea celor de la Cargo vor cânta trupele Pseudonoise (alternative metal) și Stone Light (melodic heavy metal). Așadar, prima zi de Christmas Rock Fest se anunță a fi incendiară, cu o porție consistentă de muzică în cadrul unei petreceri dedicate rockerilor înfocați. În cea de-a doua zi, pe 16 decembrie, „ostilitățile” vor fi conduse de către trupa toboșarului Mike Terrana și Trooper.

TERRANA BAND
  Mike Terrana este un toboșar foarte apreciat și este cunoscut în lumea întreaga datorită colaborării sale cu regina metalului finlandez Tarja Turunen, dar și cu alți artiști precum Steve Lukather, Tony Macalpine,  Yngwie Malmsteen, Axel Rudi Pell, Masterplan, Gamma Ray sau Rage. Mike Terrana nu este numai un percuționist excelent, ci și un showman excepțional, oferind prestații uimitoare datorită carismei și talentului său. Influența principală în stilul abordat de Terrana band aparține muzicii anilor de glorie ’60 – ’70, o perioadă care l-a inspirat pe Mike în traseul muzical pe care avea să îl urmeze. Așadar, pe langa piesele sale proprii, Terrana band va oferi și un tur istoric al pietrelor de hotar din muzica rock, interpretând din repertoriul unor trupe precum Led Zeppelin sau Black Sabbath. Formația îi include și pe Fabri Kiarelli, un chitarist și vocalist versatil, precum și pe Alberto Bollati, un bassist talentat ce se poate lăuda și cu o voce foarte bună.

TROOPER
  Trooper este una dintre cele mai aclamate formații de rock din Romania.  Trupa numără deja 18 ani de activitate, având 7 albume de studio la activ, sute de concerte susținute, unele dintre ele desfășurându-se în deschiderea unor artiști de calibru precum Prodigy, Sepultura, The Cult, Rasmus, Iron Maiden, Nazareth sau Manowar. Trupa a ajuns să domine topurile de specialitate : Aurelian Dincă - Locul I la categoria "Chitaristul anului", "Trooper I" - cel mai bun disc al anului, Ionuț Rădulescu - "Basistul anului", Trooper - "Grupul anului" și Alin Dincă - Locul II la categoria "Cel mai bun solist vocal", sub Cristi Minculescu (conform Heavy Metal Magazine și Bestial Metal). Concertele Trooper debordează de pură energie rock, fiind o experiență muzicală de neuitat.

 Biletele si abonamentele la „Christmas Rock Fest” se pot cumpara online de pe Rock4U/bilete sau in reteaua eventim.ro la urmatoarele preturi, in functie de perioada achizitionarii:
Bilete: 50 lei (--> 30 nov), 60 lei (01 dec - 14 dec), 65 lei (in zilele concertelor); Abonament: 80 lei (--> 30 nov), 90 lei (1 dec - 14 dec)