< HOLOGRAF isi inceteaza activitatea pentru viitoarea perioada
11.12.2012

CHAOSTAR este prima confirmare la Festivalul Ghost 2013


Chaostar la Ghost Fest 2013

 Trupa greceasca CHAOSTAR este prima trupa confirmata la editia a doua a festivalului GHOST GATHERING 2013 de la Rasnov. GHOST 2013 va reuni artisti din aria muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal iar CHAOSTAR este una din trupele cele mai reprezentative ale acestui gen muzical. Grecii au zece ani vechime si sunt mai mult decat o simpla formatie, ei sunt un ansamblu vocal-instrumental gotic intepretand cu mare succes impresionante oratorii contemporane iar "motorul" formatiei este chitaristul trupei Septicflesh, Christos Antoniou. Antoniou si trupa Septicflesh au putut fi vazuti anul trecut la Bucuresti, evoluand in deschiderea trupelor As I Lay Dying si Amon Amarth. Despre Christos Antoniou mai trebuie spus ca a studiat la scolile de muzica din Anglia, a construit si a dezvoltat Chaostar, initiativa pornita in urma succesului Septicflesh - "The Eldest Cosmonaut" din 1998, un moment definitoriu pentru muzica clasica prezenta in muzica metal. Ansamblul Chaostar propune un amestec rafinat de muzica clasica si experimentala, la polul opus de Septicflesh, chiar daca in componenta proiectului se regasesc membrii din ambele proiecte. In prezent, acestia lucreaza la inregistrarea unui nou material, anuntand prezenta pe urmatorul album a vedetelor Evil D. si Fernando Ribeiro, disc ce va fi prezentat in premiera pe scena Ghost Gathering 2013.

  Ghost Gathering II: "The Call For Spirits" propune o experienta spirituala inedita calatorilor prin tara Barsei care vor ajunge pe Valea Cetatii Rasnov in luna iulie. Ghost Gathering s-a dezvoltat ca o alternativa a evenimentelor urbane orientata catre natura, muzica "non-mainstream", schimb intercultural si promovarea valorilor autohtone la nivel international. La prima editie au participat peste 50 de muzicieni, printre care amintim, Secrets of The Moon, Trobar de Morte sau Leafblade. Scena muzicala este completata de un program de activitati turistice, expoziti de arte vizuale si mestesuguri menite sa ofere publicului o experienta culturala completa. Ghost Gathering este un proiect deschis si accepta propuneri de proiecte artistice pentru dezvoltare in zilele evenimentului.
   Accesul publicului va fi organizat in baza abonamentelor puse deja in vanzare, ce pot fi achizitionate in avans din reteaua Eventim la pretul de 50 lei abonamentul pana pe 15 martie 2013, 80 de lei in perioada urmatoare si 100 de lei in zilele evenimentului. Vor fi disponibile si bilete cu acces limitat pentru fiecare zi a festivalului. Pachetul contine loc in camping si acces la evenimentele Ghost Gathering 2013.