< Concert WATAIN la Bucuresti - 7 aprilie 2014
07.01.2014

BRUCE SPRINGSTEEN - "High Hopes"


BRUCE SPRINGSTEEN - "High Hopes"

  BRUCE SPRINGSTEEN lanseaza in data de 14 ianuarie 2014 albumul "High Hopes"

 "High Hopes" este discul de studio cu numarul 18 (!) al lui Bruce Spingsteen si vine dupa albumul foarte reusit din 2012, intitulat "Wrecking Ball". De remarcat ca albumul "High Hopes" este primul din cariera americanului care este format din cover-uri ale unor piese proprii (majoritatea) dar si 2 melodii ale trupelor The Saints si Suicide's. Initial au fost inregistrate pentru acest album 20 de piese dar doar 12 dintre acestea au ajuns sa fie lansate pe piata, alegerea fiind facuta de producatorul Ron Aniello.

 Partea instrumentala a pieselor este una foarte bogata, la ea aducandu-si aportul in primul rand membrii trupei de acompaniament din concertele lui Springsteen, The E Street Band, dar si Tom Morello (Rage Against the Machine, chitara si voce la piesa "The Ghost Of Tom Joad ), Mat Chamberlain (baterie, ex. Pearl Jam), Ed Manion (saxofon) sau Charles Giordano (orga, clape, acordion).

 Chiar daca fanii artistului aveau "mari sperante" in a asculta noi piese ale lui Bruce Springsteen, ascultat de la inceput pana la sfarsit, "High Hopes" este un album reusit si aceasta o spun din respect pentru Springsteen ... . Oricum, materialul discografic va duce la un nou turneu al americanului in 2014, eveniment ce s-ar putea materializa si cu un concert Bruce Springsteen in Romania, ceea ce ar fi o premiera pentru tara noastra.

BRUCE SPRINGSTEEN - "High Hopes" - Tracklist
01. High Hopes
02. Harry’s Place
03. American Skin (41 Shots)
04. Just Like Fire Would
05. Down In The Hole
06. Heaven’s Wall
07. Frankie Fell In Love
08. This Is Your Sword
09. Hunter Of Invisible Game
10. The Ghost of Tom Joad (Duet with Tom Morello)
11.The Wall
12. Dream Baby Dream

tavi