< Festivalul GHOST GATHERING se muta la Bucuresti
21.06.2013

BLACK SABBATH zdruncina America din temelii!


Black Sabbath - 13

 Dupa ce a intrat direct pe locul 1 in top-ul U.K. in prima saptamana de lansare, o clasare care era de asteptat, "13" - le trupei Black Sabbath cutremura topul Billboard 200 din State, cu urcarea lui direct pe locul 1. Este primul no. 1 Black Sabbath in SUA din istoria trupei! Cu vanzari de peste 150.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare, Black Sabbath lasa in spate la "ani lumina" locul 2 al Billboard-ului, pozitie ocupata de trupa Daft Punk cu 48.000 de discuri vandute.

 La aflarea vestii, chitaristul Tony Iommi a declarat ca: "Vestea este pur si simplu incredibila". Probabil, la aceasta ora, multi americani se intreaba: "Cine or mai fi si Black Sabbath astia?!"

 Si pentru ca albumul Black Sabbath, "13", este cel putin fascinant pentru mine si numerosi Pamanteni, ieri a aparut un prim cover al piesei "God Is Dead?", un cover la pian, in maniera clasica, realizat de pianista ucraineana Viktoriya Yermolyeva (pe YouTube o gasiti cu numele VKGoesWild), cunoscuta pentru realizarea a numeroase cover - uri rock si metal (Metallica, Queen, Pink Floyd, etc). Mai jos puteti asculta cover - ul "God Is Dead?", o excelenta realizare, in care atmosfera dark a piesei este foarte bine scoasa in evidenta iar pentru comparatie, ascultati si piesa originala.

tavi