01.11.2012

Biletele la concertul Rammstein sunt in vanzare


Concert Rammstein la Bucuresti in 2013

  Biletele pentru concertul RAMMSTEIN din cadrul festivalului Rock The City 2013 au fost puse in vanzare incepand cu 01 noiembrie 2012. Rammstein revine in Romania pe 28 iulie, in cadrul festivalului mai sus mentionat, festival ce va aduce cele mai mari nume ale rock-ului mondial. Evenimentul va avea loc pe 27 si 28 iulie, la Romexpo, Bucuresti.
  Dupa prima aparitie live in Romania in 2010 (Sonisphere), trupa germana a ramas in mintea romanilor pentru totdeauna, castigand si mai multi fani.
Catalogata ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume, Rammstein atrage atat prin forma, cat si prin continut. In afara de efecte pirotehnice, mastile cu diferite conotatii, plecarile prin multime si atmosfera incredibila, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupa, facandu-l, practic, parte in spectacol. Discografia germanilor contine 6 albume de studio ("Herzeleid" (1995), "Sehnsucht" (1997), "Mutter" (2001), "Reise, Reise" (2004),"Rosenrot" (2005) si "Liebe ist Fuer Alle Da" (2009)) cat si discuri live. Componenta trupei a ramas neschimbata in cei 18 ani de cariera si anume: Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitara), Richard Z. Kruspe (chitara), Oliver Riedel (bas), Christoph Schneider (tobe) si Flake Lorenz (clape).
  Inainte de a anunta lineup-ul complet, organizatorii festivalului vin cu o surpriza pentru fanii Rammstein - primele 2000 de bilete au reducere de 20%! Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti.

 Puteti comanda bilete online AICI