< Program ROCK IN PARC Festival 2014 - Etapa II
03.04.2014

Bilete spectacol ZUMA ZU Music Awards - Bucuresti - Romexpo


Bucuresti - Romexpo - 3 aprilie 2014 - ora incepere 17.00

ZUMA ZU Music Awards - Bucuresti - Romexpo 3 aprilie 2014
EVENIMENT TRECUT

 RADIO ZU prezintă editia I a premiilor muzicale ZUMA - ZU Music Awards!
 
  Joi, 3 aprilie 2014, Romexpo găzduiește un spectacol în premieră, ZU Music Awards editia I. Primul show de premii muzicale din țară organizat de un post de radio va reuni cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească într-un singur loc. Hiturile anului 2013 și creatorii lor vor fi premiați în cadrul evenimentului ZUMA.
  Pe lângă artiștii care vor urca pe scena ZUMA pentru ridicarea premiilor câștigate, aceasta va fi lsi ocul de desfășurare al unor momente live de-a dreptul neașteptate.
  Trofeele ZUMA vor fi oferite în urma voturilor ascultătorilor Radio ZU și ale fanilor artiștilor nominalizați. Acesta va fi singurul criteriu care contează în alegerea artiștilor. Cu excepția categoriilor „Cel mai bun debut”, „Piesa anului” și „Cea mai vizualizată piesă ZU pe YouTube” care nu sunt supuse votării publicului, categoriile „Cea mai bună piesă pop”, „Cea mai bună piesă hip-hop”, „Cea mai bună piesă dance”, „Cea mai bună artistă a anului”, „Cel mai bun artist al anului”, „Cea mai bună colaborare”, „Cel mai bun live al anului la ZU” și „Cea mai bună piesă internațională”  își vor găsi câștigătorii strict pe baza voturilor ascultatorilor Radio ZU.

  Hiturile se premiază la ZU Music Awards!

 Biletele la spectacolul ZUMA - ZU Music Awards ce va avea loc pe 3 aprilie 2014 la Romexpo, au preturi intre 30 si 70 lei (in functie de loc) si se pot cumpara online mai jos, cu un click pe biletele din categoria dorita.

 Categorie bilet ZUMA - ZU Music Awards

Pret bilet 

Bilete online  

  Most Wanted

 60 lei 

Cumpara bilete

  VIP Area

 70 lei  

Cumpara bilete

  Zu Hit Circle

 50 lei

Cumpara bilete

  Zu Fan Circle

 30 lei

Cumpara bilete