< Concert aniversar PRO MUSICA 41
09.10.2014

Bilete concert TUDOR GHEORGHE - Bucuresti - Sala Palatului


Bucuresti - Sala Palatului - 9 octombrie 2014 - ora 19.00

  • Concert Tudor Gheorghe - Anotimpurile mele la Bucuresti - Sala Palatului
  • Bilete concert Tudor Ghoerghe - Anotimpurile mele la Sala Palatului din Bucuresti

 TUDOR GHEORGHE prezinta la Sala Palatului din Bucuresti concertul ,,Anotimpurile Mele’’, o sinteza a Anotimpurilor marelui Maestru Tudor Gheorghe!

  ,,Anotimpurile Mele’’ este un concert unic, o sinteza a Anotimpurilor lui Tudor Gheorghe, in care dirijorul Marius Hristescu a selectat cele mai frumoase partituri pe care le-a incredintat valorosilor muzicieni din Orchestra Nationala Radio si a vocilor de aur ale Corului National de Camera ,,Madrigal’’, care vor performa alaturi de marele artist roman Tudor Gheorghe.

  Iata cateva cuvinte ale maestrului Tudor Gheorghe despre acest concert al toamnei 2014: ,,Prin varietatea tematică, prin perfecțiunea stilistică, prin frumusetea exprimării atâtor sentimente umane, poezia română n-are nevoie de arificii spre a fi pusă în valoare în toată splendoarea ei. Dar într-o vreme când e citită din ce în ce mai puțin, m-am gândit că n-ar strica s-o îmbrac într-o haină de gală și s-o ofer spre admirație la câți mai mulți degustători de frumos.  Așa au apărut pe rând cele patru anotimpuri ale poeziei române căntate în acompaniamentul unei orchestre simfonice și a unui cor academic. Fiecare "anotimp" având, cum e și normal, ritmul și culoarea lui. In fiecare spectacol, fie Primăvara, fie Toamna, Vara sau Iarna, sunt presărate bijuterii poetice sau muzicale. Când m-am hotărât să fac acest spectacol, "Anotimpurile mele", nu m-am gândit decât ce poeme voi nedreptăți, lipsindu-le de întâlnirea cu publicul care le-a îndrăgit deja în reprezentațiile cu fiecare anotimp. Voi primi mustrări din partea multor prieteni care vor fi mâhniți că n-am cântat cutare sau cutare poezie. Vor avea dreptate, dar ce pot face? Credeți-mă că-mi va fi greu să aleg. Fiți siguri că voi încerca să vă mulțumesc pe toți. Dar ... vorba lui Caragiale: "Ce păcat, că nu se poate cu de toate!"

 Biletele la concertul TUDOR GHEORGHE din 9 octombrie 2014 s-au pus in vanzare la preturi intre 100 si 200 lei (VIP), in functie de categorie, si se pot achizitiona online mai jos, cu un click pe categoria de bilete dorita.

Categorie bilet TUDOR GHEORGHE 

Pret bilet

Bilete online 

      VIP

  200 lei

Cumpara bilete

Categoria I

  180 lei

Cumpara bilete

Categoria II

  150 lei

Cumpara bilete

Categoria III 

  120 lei

Cumpara bilete

Categoria IV

  100 lei

Cumpara bilete
Cumpara DVD BLACK SABBATH - Live Gathered In Their Masses
DVD BLACK SABBATH - Live Gathered In Their Masses
Cumpara CD BLACK SABBATH - 13
CD BLACK SABBATH - 13
Cumpara CD DREAM THEATER - Dream Theater
CD DREAM THEATER - Dream Theater
Cumpara CD BRUCE SPRINGSTEEN - High Hope
CD BRUCE SPRINGSTEEN - High Hopes
Cumpara DVD DREAM THEATER - Live At Luna Park
DVD DREAM THEATER - Live At Luna Park
Cumpara CD TROOPER - Atmosfera
CD TROOPER - Atmosfera