< O noua editie ROCK IN PARC Festival in 2015
22.12.2014

Bilete concert TUDOR GHEORGHE - Bucuresti - Sala Palatului


Bucuresti - Sala Palatului - 22 decembrie 2014 - ora 19.00

  • Concert Tudor Gheorghe - Anotimpurile mele la Bucuresti - Sala Palatului
  • Bilete concert Tudor Ghoerghe - Anotimpurile mele la Sala Palatului din Bucuresti

 TUDOR GHEORGHE prezinta la Sala Palatului din Bucuresti concertul ,,DECEABA’’, o rescriere a mesajului sau de razvratire fata de politica din Romania!

  De la an la an, ROMANIA se afunda tot mai mult intr-un debit urias de preocupari majore alarmante, probleme socio-culturale, politice, sau de orice alta natura, care cer solutionari urgente. Constatam insa, in mare parte, ca toate acestea raman a fi doar subiecte de presa, prezentate analizate si comentate de catre specialisti, sau fapte minuscule, care nu pot schimba cu nimic rezolutia situatiei acute ce afecteaza modul existential al romanilor.
Intr-o tara a confruntarilor permanente si a neajunsurilor, un singur mesaj reuseste sa ii cutremure si in acelasi timp sa ii adune intr-un singur loc pe romanii care nu si-au pierdut speranta, si traiesc la intensitate maxima emotiile puternice transmise in cadrul unui act cultural vertiabil de unul dintre cei mai valorosi oameni de cultura din Romania: TUDOR GHEORGHE.
 Menestrelul romanilor de pretutindeni nu paraseste scena, si continua traditia spectacolului - manifest ”DEGEABA”, cu o reprezentatie speciala ce va avea loc pe 22 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Maestrul Tudor Gheorghe revine de aceasta data cu un repertoriu imbogatit, adaptat noilor elementele instalate in peisajul politic autohton, un spectacol unic, imperial prezentat in maniera sa inconfundabila alaturi de orchestra simfonica alcatuita din peste 70 de instrumentisti desavarsiti, un grup coral si o trupa rock. O desfasurare de forta si talent sustinuta de bagheta dirjiorului Marius Hristescu.

 Biletele la concertul TUDOR GHEORGHE din 22 decembrie 2014 s-au pus in vanzare la preturi intre 100 si 200 lei (VIP), in functie de categorie, si se pot achizitiona online mai jos, cu un click pe categoria de bilete dorita.

Categorie bilet TUDOR GHEORGHE 

Pret bilet

Bilete online 

      VIP

  200 lei

Cumpara bilete

Categoria I

  180 lei

Cumpara bilete

Categoria II

  150 lei

Cumpara bilete

Categoria III 

  120 lei

Cumpara bilete

Categoria IV

  100 lei

Cumpara bilete