< Concertele MANOWAR din Romania (Cluj si Bucuresti) au fost anulate!
19.02.2016

Bilete concert MANOWAR - Cluj Napoca - Sala Polivalenta - CONCERT ANULAT!


Cluj-Napoca - Sala Polivalenta - 19 februarie 2016

Concert MANOWAR la Cluj Napoca - Sala Polivalenta

Concert MANOWAR la Sala Polivalenta din CLUJ NAPOCA in data de 19 februarie 2016! 

UPDATE: CONCERTUL MANOWAR DE LA CLUJ A FOST ANULAT! Comunicatul organizatorului: "In cursul zilei de sambata, 17 octombrie 2015, am luat la cunostinta si noi, echipa Project Events, de pe pagina oficiala de Facebook a formatiei Manowar, de faptul ca managementul formatiei a luat decizia de a anula cele doua concerte pe care trupa trebuia sa le sustina in luna februarie in Romania. In legatura cu acest anunt oficial avem urmatoarele lamuriri de facut:  Project Events este unul dintre principalii organizatori de concerte din Romania. Am organizat pana acum peste 60 de concerte, printre care amintim doar Scorpions, Andrea Bocelli, Jose Carreras, Julio Iglesias, Lara Fabian, Toto Cutugno, Joe Cocker dar si festivalul OST FEST din 2012 la care headlinerul uneia dintre zile a fost chiar Manowar. La acest festival au mai participat Motorhead, Megadeth, Motley Crue, Dimmu Borgir, Europe, Lake of Tears, etc. Decizia anularii celor doua evenimente apartine managementului trupei Manowar. In momentul in care am stabilit sa organizam cele doua concerte cu Manowar am decis impreuna cu managementul formatiei sa parafam cate un contract diferit, cu clauze si termene de plata diferite pentru fiecare eveniment in parte. Pentru concertul din Bucuresti, programat pentru 21 februarie 2016 la Romexpo, intr-adevar numarul de bilete vandut era foarte mic iar predictiile de vanzare facute la mijlocul saptamanii trecute erau destul de sumbre fata de costurile foarte mari pe care le implica productia acestui eveniment, astfel ca anularea evenimentului a fost iminenta. Pentru concertul din Cluj, programat pentru 19 februarie 2016 la Sala Polivalenta, lucrurile stau cu totul altfel. Pentru acest eveniment, numarul de bilete vandute era considerabil mai mare, primul termen contractual de plata era la inceputul lunii ianuarie 2016, dar cu toate acestea concertul a fost anulat! Din pacate, nu am mai reusit sa luam legatura cu cei din management pentru a vedea exact de ce au luat decizia de a anula si acest concert. Ne cerem scuze pe aceasta cale tuturor celor care au cumparat bilete pentru cele doua concerte. Pentru recuperarea banilor trebuie sa va adresati site-ului sau sa mergeti la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 20 octombrie 2015 - 20 decembrie 2015."

 MANOWAR, o legenda a heavy metal-ului mondial, revine in Romania dupa ultima aparitie a sa din 2012 (Festivalul Ost Fest din Bucuresti) cand a fost cap de afis al uneia din zilele evenimentului.

  2016 este anul "Unleash Gods And Kings World Tour 2016", anul in care Manowar demareaza un nou turneu mondial si ale carui concerte vor cuprinde piese dintre cele mai cunoscute ale fanilor dar si cateva surprize ce vor fi divulgate la momentul oportun. Prima surpriza a trupei MANOWAR este chiar acest concert de la Cluj, americanii ajungand astfel pentru prima data pe meleagurile Transilvaniei. Despre concertul de la Cluj-Napoca liderul trupei, Joey DeMaio, a spus urmatoarele: “Armata de Manowarriori români creşte! Nu este un secret că Manowarriorii sunt cei mai puternici fani din România. Oricine i-a văzut ştie că aceasta este realitatea; deci, revenirea noastră la Bucureşti este precum întoarcerea acasă, la familia noastră metal. Şi, pentru prima dată, vom cânta în Transilvania! Eu personal am fost în Transilvania de multe ori şi am fost şi la Cluj, în câteva dăţi. Puteţi fi siguri că vor fi nişte show-uri foarte speciale. Nu doar pentru Manowarriori ci şi pentru noi.”

   Concertul MANOWAR din Cluj-Napoca va avea loc in Sala Polivalenta cu incepere de la ora 20.00 iar biletele pentru acest concert sunt la un pret unic de 175 lei si pot fi cumpărate online de pe Rock4U cu un click pe afisul de mai sus al evenimentului.