< Concert JOE SATRIANI - Setlist posibil si program
20.05.2013

Bilete concert JOE SATRIANI la Bucuresti


Bucuresti - Sala Palatului - 20 mai 2013 - ora 20.00

Concert JOE SATRIANI la Bucuresti - Sala Palatului
Eveniment trecut

JOE SATRIANI - World Tour 2013 - Concert la Bucuresti!

  Info bilete concert JOE SATRIANI update (20.05.2013): S-au suplimentat biletele cu pretul de 100 lei la concertul Joe Satriani!

  Marele chitarist JOE SATRIANI ajunge, dupa lungi asteptari, pentru prima data in Romania cu un concert la Bucuresti, Sala Palatului, pe data de 20 mai 2013. Evenimentul face parte din turneul "Joe Satriani World Tour 2013", turneu ocazionat de viitorul album de studio ce va fi lansat de SATRIANI in acest an. Cateva "date tehnice" despre artistul american: incepand din 1984, cand si-a lansat primul EP care ii poarta numele, acesta a mai scos 13 discuri de studio, 5 albume live, 4 compilatii, acumuland pentru acestea 3 discuri de aur si unul de platina. Pe langa propriile discuri, JOE SATRIANI este o prezenta activa si in domeniul colaborarilor, el avand alte numeroase inregistrari cu Chickenfoot, Blue Öyster Cult, Stuart Hamm, Alice Cooper, Spinal Tap si nu in ultimul rand, proiectul G3. De la aparitia "Surfing with the Alien", albumul care practic l-a lansat, lucrurile s-au schimbat si Satriani a fost votat continuu drept cel mai bun chitarist de catre cititorii celor mai prestigioase reviste muzicale din lume.
   Pe 20 mai, accesul la Sala Palatului va fi permis incepand cu ora 19.00, iar concertul va incepe la ora 20.00.  Preturile biletelor sunt cuprinse intre 100 de lei si 250 de lei, in functie de distanta fata de scena, se achizitioneaza exclusiv de pe eventim.ro sau online accesand butonul "Cumpara Bilet" de sub afisul de mai sus al concertului.

 Evenimentul este organizat de Events