< ROCKSTADT EXTREME FEST va avea 2 scene in acest an
12.07.2014

Bilete concert HUGH LAURIE (Dr. House) - Bucuresti - Sala Palatului


Bucuresti - Sala Palatului - 12 iulie 2014 - ora 20.00

Concert JETHRO TULL la Bucuresti - Sala Palatului - 20 iunie 2014
EVENIMENT TRECUT

Concert HUGH LAURIE, alias Dr. House, in Romania. Hugh Laurie va canta blues  impreuna cu propria trupa, The Copper Bottom Band, la Sala Palatului din Bucuresti.

  Phoenix Entertainment, cu sprijinul Euforia TV si al Trustului Intact, are onoarea de a facilita  prima intalnire dintre Hugh Laurie si publicul roman.    Carismaticul Doctor House din serialul cu acelasi nume isi va  fermeca fanii,  la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obisnuit. Actorul britanic a intrat in Cartea Recordorilor de doua ori: drept cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul "Dr. House", cel mai de succes serial TV din toate timpurile. Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, “Didn’t it rain” si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial in aceasta vara si in Europa.

  Actorul, scriitorul si muzicanul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00. Hugh Laurie With The Copper Bottom Band este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.

  Biletele la concertul Hugh Laurie s-au pus in vanzare incepand cu data de 24 martie 2014 si sunt disponibile online, cu un click mai jos pe categoria de bilete dorita. Deschiderea portilor Salii Palatului se va face incepand cu ora 19:00 iar concertul Hugh Laurie va incepe la ora 20.00.