< ROCK IN PARC Festival 2015 - Etapa a doua de preselectie
11.06.2015

Bilete concert EUROPE - Bucuresti - Arenele Romane


Bucuresti - Arenele Romane (mutat de la Sala Palatului) - 11 iunie 2015 - ora 20.00

  • Concert EUROPE la Bucuresti - Arenele Romane
  • Cumpara bilete la concertul EUROPE din Bucuresti

CONCERT EUROPE IN ROMANIA LA ARENELE ROMANE DIN BUCURESTI!

IMPORTANT! Concertul EUROPE amanat pentru data de 11 iunie 2015 se va desfasura la ARENELE ROMANE! Comunicatul organizatorului: Concertul care initial ar fi trebuit sa se desfasoare in luna noiembrie la Sala Palatului, a fost reprogramat din cauza unor modificari ce au intervenit in planul turneului pe care il desfasurau artistii in acel moment. Ziua de 11 iunie, noua data de desfasurare a concertului, aduce si schimbari asupra locatiei, fapt ce va reprezenta, fara doar si poate, un avantaj major pentru iubitorii muzicii rock.
Concertul se va desfasura la Arenele Romane, cea mai cunoscuta locatie a muzicii rock, a carei capacitate le permite organizatorilor sa puna in vanzare bilete la preturi accesibile. IMPORTANT! Toti clientii care si-au pastrat biletele achizitionate pentru concertul Europe din luna noiembrie, vor beneficia de locuri in zona VIP a noii locatii. 

  EUROPE, una din cele mai importante trupe rock din Suedia, va sustine un nou concert in Romania in data de 11 iunie 2015 incepand cu ora 20:00. Concertul face parte din turneul european al trupei din acest an, turneu ce va promova viitorul album al trupe.
  In cei peste 30 de ani de la debut, trupa s-a remarcat la nivel international prin numeroase hit-uri ce au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine distinctii si premii muzicale foarte importante. Cel mai popular album lansat de Europe este "The final cowntdown" aparut in anul  1986 si a vandut aproximativ 4 milioane de exemplare numai in SUA. Pe langa piesa de referinta a trupei, in concertul de la Sala Palatului se vor auzi si alte piese celebre precum " Rock the night" sau balada exceptionala "Carrie".

 Biletele la concertul Europe au preturi cuprinse inre 95 si 225 lei (VIP) si se pot achizitiona online mai jos, cu un click pe categoria de bilete dorita.