< BLACK LABEL SOCIETY - "Catacombs Of The Black Vatican"
25.01.2014

Bilete concert DREAM THEATER - Viena


Viena - Planet Music / Gasometer Halle - 25 ianuarie 2014 - ora 20.00

Concert DREAM THEATER la Viena - Austria
EVENIMENT TRECUT

DREAM THEATER ajunge din nou in Europa! Concertul DREAM THEATER de la Viena din 25 ianuarie 2014 face parte din noul turneu ce va fi demarat de americani la inceputul anului viitor, turneu de sustinere al noului album DREAM THEATER, disc ce poarta chiar numele trupei.

 Dupa succesul urias avut in urma cu 2 ani cu albumul "A Dramatic Turn Of Events", material discografic inregistrat fara bateristul MIKE PORTNOY, membru fondator al trupei care parasise deja formatia, Dream Theater se pregateste de lansarea noului disc, lansare programata pentru data de 24 septembrie 2013.

 Turneul Dream Theater - "When Dream and Day Unite" demareaza in Europa incepand cu data de 15 ianuarie 2014 la Porto (Portugalia) si se incheie in 24 februarie 2014 la Helsinki (Finlanda). Concertul de la Viena va avea loc in templul rock-ului austriac, Gasometer Halle, incepand cu ora 20.00 (ora locala), un concert care nu trebuie ratat, tinand cont ca DT, conform programului anuntat pana la aceasta data, nu va ajunge in Romania.