< Playlist posibil concert DREAM THEATER la Bucuresti
28.07.2014

Bilete concert DREAM THEATER - Bucuresti - Romexpo


Bucuresti - Romexpo - 28 iulie 2014 - ora 20.00

Concert DREAM THEATER la Bucuresti - Romexpo - 28 iulie 2014
EVENIMENT DESFAURAT

 CONCERT DREAM THEATER LA BUCURESTI IN 2014! TURNEUL DREAM THEATER - "An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014" VA AJUNGE SI IN ROMANIA CU UN CONCERT LA ROMEXPO IN DATA DE 28 IULIE 2014.

Update concert Dream Theater (25.07.2014): Setlist posibil si reguli de acces la concertul Dream Theater.

 Dream Theater, cea mai buna trupa de progressive rock de la aceasta ora si din ultimii 20 de ani, revine in Romania dupa 12 ani cu noul turneu demarat in aceasta iarna, "An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014".
  Americanii promit o experienta incredibila (si va spunem sigur ca asa va fi!), cea mai intensa de pana acum si de aceea au pus la punct o productie grandioasa pe care o vor prezenta si fanilor din Romania. Showul va fi unul profund, cu stimuli atat auditivi, cat si vizuali, iar publicul va simti ca a intrat in dimensiunea Dream Theater din prima clipa. Sunetul inegalabil al muzicii Dream Theater va fi potentat de efecte tehnice, show de lumini si imagini video, care vor crea o atmosfera incredibila si indimenticabila. Cu alte cuvinte, publicul va avea parte de un concert de aproape 3 ore in care va putea asculta muzica de vis a trupei americane.

  De peste un sfert de secol, Dream Theater sustine turnee lungi in toata lumea, uimind de fiecare data fanii cu show-uri din ce in ce mai mari si mai complexe. Trupa este renumita pentru componenta sa, din care fac parte instrumentisti ilustri, premiati de revistele de specialitate. Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din cariera, album ce poarta numele trupei, "Dream Theater" cu Mike Mangini integrat de la inceput in procesul creator al noului disc. Albumul a fost primit cu entuziasm de public si de critici, care l-au numit: “Exceptional, un album care te trimite intr-o alta dimensiune muzicala, un taram cosmic rezervat celor mai buni”. In prima saptamana de la lansare, albumul a ajuns pe locul 7 in topul Bilboard 200, devenind a doua cea mai buna pozitionare din istoria trupei. La sfarsitul anului, single-ul “The Enemy Inside” este nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Metal Performance, devenind cea ce-a doua nominalizare la Grammy din istoria trupei. Piesa a intrat in topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul 1.

Componenta DREAM THEATER
        John Petrucci – chitara
        John Myung – bass
        James LaBrie – voce
        Jordan Rudess – clape
        Mike Mangini – tobe

Bilete concert DREAM THEATER
   Din respect pentru public si pentru ca fanii sa experimenteze cu adevarat show-ul Dream Theater, organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment, au scos in vanzare un numar limitat de bilete, la trei categorii de pret, astfel:

Categoria VIP - 300 de bilete cu loc - 460 lei
Categoria Goleden Circle - 2.000 de bilete - 220 lei
Categoria Normal Circle - 8.000 de bilete - 140 lei

Accesul publicului la eveniment se va permite incepand cu ora 18.30, iar ora de incepere a concertului Dream Theater este 20.00.