< Ce piese vor canta 30 SECONDS TO MARS la Bucuresti?
05.07.2014

Bilete concert 30 SECONDS TO MARS - Bucuresti - Romexpo


Bucuresti - Romexpo - 05 iulie 2014 - ora incepere concert - 20.00

Concert 30 SECONDS TO MARS la Bucuresti - Romexpo 04 iulie 2014
CONCERT DESFASURAT

CONCERT THIRTY SECONDS TO MARS PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, LA BUCURESTI! ROMEXPO va gazdui primul concert 30STM din tara noastra! In deschiderea concertului 30 STM va urca pe scena trupa americana THE BAD THINGS.

Update (4 iulie 2014): Posibil playlist 30 STM la Bucuresti

Update (3 iulie 2014): Program si reguli de acces la concertul 30 SECONDS TO MARS

Update (15 iunie 2014): In deschiderea concertului Thirty Seconds To Mars va evolua trupa americana BAD THINGS 

Update (05 febr. 2014): In urma stabilirii programului din turneu, concertul Thirty Seconds To Mars din Bucuresti de la Romexpo a fost reprogramat, din motive logistice, pentru sambata - 5 iulie 2014, cu o zi mai târziu decât data anunțată anterior. Biletele cumpărate înainte rămân valabile și nu necesită o schimbare. Promoterii concertului, D&D East Entertainment si East European Production, au declarat: "Sperăm că această schimbare de dată nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece consideram, ziua concertului fiind sâmbăta, ca spectacolul devine chiar mai accesibil publicului din toata tara. Credem că această schimbare se face cu acordul fanilor trupei, pentru  ca iubitorii de muzică live sa aiba oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic in Romania".

  Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oara in Romania, dupa multi ani de asteptare a fanilor din tara noastra, pentru a sustine un show exploziv, in aer liber, in data de 5 iulie 2014, la Romexpo, Bucuresti. 30 Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

  “Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura“, spune Jared Leto. “Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum”.

  Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH AND DREAMS,  albumul ce da si numele turneului, a inregistrat un succes masiv in intreaga lume, clasandu-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia si Polonia, si pe locul sase in SUA si Canada.
  Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – "This is War" Tour – a doborat recordul pentru cel mai lung turneu realizat vreodata de o trupa rock, intrand in Guinness World Record. Trupa a concertat fara intrerupere timp de doi ani, in 60 de tari de pe sase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de persoane, care au ramas fara suflare, eveniment dupa eveniment. In ceea ce priveste concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album "Love Lust Faith And Dreams",  cat si de pe "This is War",  "A Beautiful Lie" si "Welcome To the Universe". Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!

Componena Thirty Second To Mars:

 Jared Leto (voce/chitara)
 Shannon Leto (tobe)
 Tomo Milievi  (chitara/clape) 

  Pe scena Romexpo, in deschiderea concertului 30 Seconds To Mars, incepand cu ora 19.50 va evolua trupa americana THE BAD THINGS