< REZIDENT EX, declaratii inaintea lansarii primului album
22.04.2013

Asculta "Super Collider", o noua piesa de la MEGADETH


MEGADETH - "Super Collider"

 MEGADETH a lansat primul single de pe viitorul album "Super Collider", disc programat sa apara in data de 04 iunie 2013. Piesa poarta numele albumului si o puteti asculta mai jos.

  Noul material discografic Megadeth, "Super Collider", a fost produs de John Karkazis, acelasi care s-a aflat si in spatele discului precedent al americanilor, “TH1RT3EN”. Numele celor 13 piese ale albumului inca nu a fost dezvaluit dar totusi avem deja cateva titluri: “Super Collider”, “Beginning of Sorrow”, “Don’t Turn Your Back”, “Forget to Remember”, “Dance in the Rain”, “The Blackest Crow”, “Burn”, “King Maker”, “A House Divided” si “Built for War”. De remarcat ca Megadeth are si un invitat in persoana lui David Draiman (Disturbed) care este o noutate pentru albumele grupului american.

 Pana la lansarea albumului "Super Collider", Megadeth ne va vizita din nou tara in data de 22 mai 2013 cand, la Arenele Romane din Bucuresti, americanii vor sustine un concert extraordinar care, practic va completa aparitia de anul trecut de la Ost Fest cand au facut parte din lineup-ul festivalului, fara a fi insa si headliners. Biletele la concertul Megadeth din Capitala sunt in vanzare si le puteti cumpara online direct de pe Rock4U/bilete .