< Premiile Festivalului Concurs ROCK IN PARC
02.07.2014

ARTmania Festival 2014 - 7 noi trupe confirmate


Festival ARTmania - Sibiu 2014

 A noua editie a Festivalului ARTmania prezinta o suita ampla de concerte si evenimente alternative organizate in diverse locatii din Sibiu cu scena principala amenajata in Complexul Balanta, transformat in Vampires' Den.

 Noile trupe confirmate la Artmania 2014 si care vor evolua in zilele festivalului vin din Romania si tarile invecinate: RIUL DOAMNEI (IT), SHATTERED HOPE(GR), WARTIME(BG), TIARRA (RO), HATHOR (RO), PROHOD (RO), QUANTIQ (RO).
 
  Cea de-a IX-a editie ARTmania Festival va avea loc in perioada 4 - 10 august 2014, concertele principale desfasurandu-se in weekend, dupa urmatoarea structura: Scena Principala va fi construita in interiorul Complexului Balanta sub numele de „ARTmania Vampires’ Den“, in timp ce scena din Piata Mare va gazdui concerte cu acces liber pentru publicul general. De asemenea, curtea interioara a Palatului Brukenthal din Piata Mare si Curtea Casei Altemberger a Muzeului de Istorie vor gazdui concerte cu acces special.

  Incepand din acest an, ARTmania Festival dezvolta povestea nascuta in cetatea medievala a Sibiului si ofera iubitorilor de muzica, in premiera, patru scene. Publicul dedicat al festivalului se va putea ascunde de lumina in „ARTmania Vampires’ Den“, spatiul care va gazdui in weekend concertele unora dintre cei mai cunoscuti artisti internationali. In acest loc, accesul va fi permis doar posesorilor de abonamente achizitionate pana in prezent si pana la data festivalului, in limita locurilor disponibile.

  “ARTmania Vampires’ Den” va gazdui vineri seara concertul ELUVEITIE iar sambata seara concertul trupei suedeze THERION.