< THEODOR BASTARD revine la Dark Bombastic Evening 5
08.03.2013

ANA NEVER intra in lineup-ul Festivalului DBE 5


ANA NEVER la Dark Bombastic Evening 2013

  Trupa de post rock instrumental, ANA NEVER, va ajunge pentru prima data in Romania, la Festivalul Dark Bombastic Evening 2013. Ana Never, originara din Subotica, Serbia, a fost formata in 2002 de 3 prieteni din copilarie, Srdjan Terzin (chitara), Dejan Topic (chitara) si Goran Grubisic (tobe), carora li s-a mai adaugat in anul urmator si Ivana Primorac (bass).  Primul disc de studio al grupului a aparut in 2006 iar cel de-al doilea, intitulat "Small Years" a ajuns pe piata anul trecut. Acest album (poate fi ascultat mai jos) este chiar o realizare demna de remarcat, un album fascinant pentru toti fanii post rock-ului. Cei de la Ana Never au reusit sa creeze piese pline de sensibilitate care pot intra "la bataie", cu cele ale trupelor consacrate ale post rock-ului instrumental, avand mari sanse de castig. O trupa mai mult decat promitatoare care a inceput greu dar cu sanse mari de afirmare in viitor.

 Ana Never va urca pe scena DBE din Alba Iulia in data de 15 august 2013, in seara dedicata muzicii instrumentale alaturi de ELECTRIC ORANGE, ALUK TODOLO, DALE COOPER QUARTET si ELECTRIC MOON.

    ANA NEVER - Lineup:
Srđan Terzin - chitara, bass, clape
Dejan Topić - chitara
Goran Grubišić - tobe, chitara
Davor Bašić Palković - bass
Boris Čegar - clape

 Ajuns deja la un lineup de 15 trupe, DonisART (organizator DBE) nu se opreste aici si ne promite ceva "tare" pentru zilele urmatoare... .

tavi boangiu