< Concert STEPAN PROJECT la Bucuresti - 15 ianuarie 2014
09.01.2014

ALCEST - "Shelter"


Alcest - "Shelter"

   Cei care asteapta dupa ultimul album ALCEST nu mai au mult pana la ziua lansarii acestuia! "Shelter", cel de-al patrulea disc de studio al trupei franceze se lanseaza peste exact 8 zile (17 ianuarie 2014).

 ... si asteptarea a meritat ... "Shelter" este stralucitor, surprinzator si plin de ... liniste!. De aceasta data, Neige a dat la o parte sonoritatile metal si a construit un "adapost" al linistii si meditatiei, un loc de refugiu pentru toti cei care s-au saturat de cotidian si ar vrea sa mai stea si cu ei insisi. Piesele aduc aminte de trupa britanica care "rupea" topurile in anii '80, Cocteau Twins, dar sunt imbracate in ritmuri de postrock si shoegaze si nu pot fi luate separat si "disecate" (ar fi si pacat) pentru ca doar impreuna pot forma ... "Adapostul Linistii" asa cum am redenumit (pentru mine) acest album.

 Pe langa cei doi de la ALCEST, creierul si multi - instrumentistul Neige si bateristul Winterhalter, ii mai puteti auzi pe Neil Halstead (Slowdive, Mojave 3) facand vocea piesei "Away" si Billie Lindhal (Promise And The Monster). Materialul este produs de Birgir Jon Birgisson (Sigur Ros) in studioul Sundlaugin Studio din Islanda si este distribuit prin intermediul casei de discuri Prophecy Productions. "Shelter" este disponibil in format standard CD, vinil, deluxe edition si shelter box. 

ALCEST - "Shelter" - Tracklist
1. Wings
2. Opale
3. La Nuit Marche Avec Moi
4. Voix Sereines
5. L Eveil Des Muses
6. Shelter
7. Away
8. Delivrance
9. Into The Waves (Bonus Track - Deluxe Editions)

tavi

P.S. Pana la aparitia discului, ascultati mai jos 2 piese din "Shelter" si nu uitati sa-l CUMPARATI, este chiar o investitie ... terapeutica!