< SAMAEL va concerta la Maximum Rock Festival 2013
18.06.2013

Albumul BLACK SABBATH, "13", no 1 in Top UK


Black Sabbath - 13

 "13"- le trupei BLACK SABBATH a "rupt" topul Marii Britanii, intrand direct pe locul 1, inca din prima saptamana de la lansare! Un "13" cu noroc pentru veteranii muzicii rock ar putea zice unii... noi zicem ca in sfarsit, dupa multa vreme, un album rock de calitate isi primeste din prima locul cuvenit in clasamentele mai mult sau mai putin ... subiective, ca sa fim decenti.

 "13" este albumul Black Sabbath care intra, dupa 43 de ani, direct pe locul intai in U.K. Top Albums, aceasta performanta facandu-l chiar si pe Ozzy Osbourne sa se socheze. Discul de studio a fost lansat in data de 11 iunie prin casa de discuri Vertigo/Universal, contine 8 piese si inca 3 piese bonus (in varianta deluxe edition) si a fost mixat de Rick Rubin, de 7 ori castigator al unui Premiu Grammy pentru realizarile sale muzicale, probabil acest album ii va aduce si Grammy-ul cu nr 8.

 Mai jos puteti urmari cel de-al doilea videoclip lansat de Black Sabbath, un clip al piesei "End Of The Beginning", in care cei 3 pot fi vazuti in "carne si oase" intr-o inregistrare live facuta pentru un episod din cunoscutul serial de televiziune, "CSI: New York".

 Albumul "13" este disponibil in variantele standard CD, vinyl ,box set si deluxe edition. Varianta standard CD poate fi deja achizitionata de pe Rock4U SHOP.