< TROOPER prezinta concertul STELELE ROCK-ULUI ROMANESC la Arenele Romane
07.02.2014

1 Mai Rock Festival Sibiu - Primele trupe confirmate


1 MAI ROCK Festival Sibiu 2014 - Bohemian Flow Club - Sibiu

 Bohemian Flow Art & Pub si Bestial Records prezinta primele trei formatii confirmate pentru "1 Mai Rock Festival Sibiu": VIRUS, MARCHOSIAS si KRATOS, trei trupe care vor canta in premiera la Sibiu!

Joi - 1 mai 2014
  VIRUS (thermo nuclear thrash metal - Anglia)
  Virus nu mai necesita prea multe prezentari. Simplul fapt ca au fost numiti baietii rai ai thrash-ului, ca au impartit scena cu nume foarte grele ale metalului (Death Angel, Nuclear Assault, Cro-Mags, Kreator, Celtic Frost, Sabbat, Nalpalm Death, Carcass, Suicidal Tendencies, etc.) si ca sunt unanim recunoscuti ca unii din pionierii thrashului britanic sunt argumente solide pentru a te motiva sa vi pe 1 mai la Club Bohemian Flow in Sibiu. Dupa 28 de ani, Virus ajunge in premiera in Romania! Virus va fi capul de afis al primesi seri din festival, cele 5 trupe romanesti care vor imparti scena cu britanicii fiind crema thrashului autohton si vor fi confirmate in saptamanile urmatoare.  Concertul Virus face parte din turneul "Contaminate Europe Tour 2014" pe care englezii il vor sustine la sfarsitul acestei primaveri.

Vineri - 2 mai 2014
  MARCHOSIAS (experimental black metal - Cluj Napoca)
 Tanara trupa clujeana, Marchosias, a avut o ascensiune indrazneata in cei patru ani de activitate, motiv suficient pentru a fi invitati pentru prima data la Sibiu si la "1 Mai Rock Festival Sibiu". Marchosias va prezenta live primul CD, "Above the Throne of God", plus cateva piese noi de pe urmatorul material, disc aflat deja in pregatire. O trupa foarte dinamica pe scena, plina de viata si de idei inedite. O formatie originala pentru scena autohtona de black metal!

Sambata - 3 mai 2014
  KRATOS (dark metal - Bucuresti)
 In 1999, la numai 3 ani de la infiintare, Kratos lansa primul album, "Looking Behind the Mirror...", material ce avea sa ii propulseze rapid in elita gothic metalului autohton, album ce se afla si acum printre primele cele mai vandute albume de gothic doom din Romania. Dupa o serie de framantari in trupa, dar si de amintiri placute (formatia a impartit scena cu nume mari, precum Tiamat, Rotting Christ, Suicidal Angels, Umbra Et Imago), Kratos prezinta in 2014 o alta imagine: formula noua, mult mai solida, stil nou, mult mai incisiv, dar si mult mai simfonic. In 3 mai Kratos vine pentru prima data la Sibiu cu un set de piese noi ce vor figura pe al doilea lor album, promis sa fie lansat in acest an!

 Festivalul "1 Mai Rock Festival Sibiu" va avea loc in perioada 1 - 3 mai 2014 la Sibiu in CLUB BOHEMIAN FLOW (Piata Mica Nr. 26, Sibiu). Vom reveni cu noi informatii.