< DARK TRANQUILLITY - tracklist si coperta viitorului album
29.03.2013

AMORPHIS lanseaza un nou album de studio


AMORPHIS - "Circle"

 Reputata trupa metal a Finlandei, Amorphis, va lansa peste 3 saptamani un nou album de studio. Viitorul material discografic se numeste "Circle" si a fost produs de celebrul deja, Peter Tägtgren, care a mai lucrat in trecut cu Children Of Bodom, Dimmu Borgir sau Celtic Frost. Tema albumului este bazata pe o poveste scrisa de poetul finlandez Pekka Kainulainen iar despre aceasta, solistul trupei, Tomi Joutsen, spunea ca "Cercul reprezinta integritatea. In trecut, cand oamenii intelepti se adunau sa discute anumite probleme importante, obisnuiau sa stea in cerc. Nu oricine era chemat sa stea alaturi de ei dar eroul din aceasta poveste va ajunge sa fie invitat in acest cerc al inteleptilor".

 Albumul cu nr. 11 din viata de peste 20 de ani a trupei Amorphis, este unul putin mai "agitat", in ton cu ideile producatorului mai sus mentionat. De remarcat ca ultimele discuri, de la "Far From The Sun" (2003) si pana la "The Beggining Of Times" (2011), 5 in total, au fost produse de bass-istul trupei Nightwish, Marco Hietala. Mai jos puteti asculta primul extras pe single al discului, intitulat "Shades Of Gray".

 Urmarea aparitiei lui "Circle" este viitorul turneu de promovare al acestuia, turneu ce va trece, deocamdata, pe langa Romania, cel mai aproape concert de tara noastra fiind in Austria.

 AMORPHIS - "Circle" - Tracklist:
01. Shades Of Gray
02. Mission
03. The Wanderer
04. Narrow Path
05. Hopeless Days
06. Nightbird's Song
07. Into The Abyss
08. Enchanted By The Moon
09. A New Day
10. Dead Man's Dream (Bonus Track)

     AMORPHIS - Lineup:
Tomi Koivusaari – chitara ritmica, voce
Esa Holopainen – chitara
Jan Rechberger – tobe
Santeri Kallio – clape
Niclas Etelävuori – bass, voce
Tomi Joutsen – voce