OST FEST Festival 2013

ANULAT


Comunicat privind anularea festivalului

  Comunicat Project Events (organizatorii Ost Fest) referitor la anularea festivalului OST FEST 2013:

„Ne-am dorit ca editia Ost Fest 2013 sa depaseasca cu mult editia Ost Fest 2012. In 2012 am ridicat nivelul foarte mult - Motorhead, Europe, Megadeth, Motley Crue, Manowar, Dimmu Borgir au fost formatii mari ce au reusit sa transforme Ost Fest in unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate pana in 2012 in tara noastra. Pentru editia din 2013 ne-am apucat de lucru chiar inainte sa se termine editia din 2012 .
Am trimis sute de mailuri si oferte dar din diverse motive nu am reusit sa asiguram alte nume mari care sa vina pe scena Ost Fest in afara de King Diamond.
Trupele mari pe care le doream la festival, sunt ori in turneu in afara Europei, ori au alte angajamente. Cum nu dorim sa inselam asteptarile fanilor Ost Fest, sau sa avem un festival mediocru, preferam sa anulam festivalul de anul acesta. Ne apucam de lucru pentru editia din 2014!”,
declara Sorin Sararu, managing partner la Project Events.
 
Reprezentantii Project Events isi cer scuze pentru toate inconvenientele create si tin sa precizeze ca toti fanii care si-au achizitionat bilete si abonamente pentru editia Ost Fest 2013, isi pot recupera banii incepand cu data de 7 februarie din locatiile de unde le-au cumparat.

Festival Rock - OST Fest 2013 - Anulat
ANULAT

  Dupa cateva editii la Rasnov si o prima editie mai mult decat incendiara la Bucuresti in 2012, in acest an la OST FEST 2013 deocamdata speram sa vedem trupe cel putin la nivelul celor de anul trecut si spun speram pentru ca doar un singur nume a fost confirmat si acela este KING DIAMOND, un nume chiar potrivit pentru titulatura din acest an al OST FEST, adica "The Release of the Beasts". King Diamond va fi headliner in ultima zi a festivalului (09 iunie).

Ost Fest 2013 - Locatie

 Festivalul rock OST Fest 2013 se va desfasura in zilele de 07, 08 si 09 iunie in zona Romexpo din Bucuresti (vezi harta), o zona centrala a capitalei, locatie care va avea si spatiu amenajat pentru campare (mult mai mare fata de anul trecut, in spatiul verde din interiorul Romexpo, dotata cu dusuri, toalete, zone in care se poate servi masa, baruri, spatii de distractie si spatii de servicii.). Maratonul rock si metal se va da desfasura tot pe 2 scene incepand cu data de 07 iunie 2013 si se va incheia luni, 10 iunie, spre dimineata. Accesul la Romexpo se face cu tramvaiele 41 si 42 sau cu liniile RATB 105, 148, 149, 261, 304, 330.

Harta Romexpo.

Ost Fest - 09 iunie 2013

King Diamond
KING DIAMOND

  KING DIAMOND este headliner-ul zilei a treia de festival si vine pentru prima data in Romania. Kim Bendix Petersen alias King Diamond s-a facut remarcat prin capacitatea sa de a canta intr-o mare varietate de octave, se afirma ca vocalist al trupei Mercyful Fate iar cativa ani mai tarziu isi incepe cariera solo. Cu o cariera de peste 30 de ani in care a inregistrat 19 discuri de studio (7 cu Mercyfull Fate si 12 in varianta solo) vandute in milioane de exemplare si cu o nominalizare la premiile Gramy in 2007 pentru albumul "Give Me Your Soul ... Please", King Diamond face parte din istoria, prezentul si viitorul muzicii rock si heavy metal.

OST Fest 2013 - Program

Programul festivalului va fi publicat atunci cand va fi definitivat

OST Fest 2013 - Bilete

  Festivalul OST FEST este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events - www.ostfest.ro.

tavi boangiu