B'ESTFEST Festival 2013

Bucuresti - Tunari - Parc Tunari - 05 - 07 iulie 2013


B'ESTFEST Festival 2013 - Romania - Bucuresti - Tunari

 Festivalul B'ESTFEST continua si in 2013. Concertele festivalului se vor desfasura in locatia de anul trecut, adica acelasi Parc Tunari din Tunari - Bucuresti. Perioada de desfasurare a evenimentelor este 05 - 07 iulie 2013, organizatorii promitand trei zile si trei nopti de experienta, libertate totala si distractie. In cele trei zile de festival, programul scenelor principale va alterna, oferind fanilor cel mai bun mix de muzica alternative rock, indie rock, hip hop, soul, afrobeat, dubstep, drum and bass si post hardcore. Programul pe zile si scene al B'ESTFEST 2013 este dupa cum urmeaza:

B'ESTFEST 2013 - ziua 1 - 05 iulie 2013

Scena Ciuc Premium: Texas, The Heavy, Vama si Madddog
Scena Coca-Cola: Tiamat, Vita de Vie, 1000 Mods, Niste Baieti, Changing Skins
Scena Jägermeister Rock Arena: Omul cu Sobolani, Les Elephants Bizarres, Tapinarii, Gothic si Diamonds are Forever
Vodafone Dance Arena: Amon, Yuffa&Hardcore, CA:RO si Bass Turbat, afterparty Electrocord (NotSoCommonDj, The Basstard si UNU’)
Freedom Music Arena Silent Discotheque: Dj Undoo, Bully, Disco Sigaretta si Got Bass (Owniga&Phlo).

B'ESTFEST 2013 - ziua 2 - 06 iulie 2013

Scena Ciuc Premium: Nas, Nneka, East Roots si Subcarpati
Scena Coca-Cola: Biohazard, Coma, White Walls, Piranhna
Jägermeister Rock Arena: Grimus, ZOB, Loungerie II, Breathlast si Roadkill Soda
Vodafone Dance Arena: Noisia, Gojira & Planet H, ROA, Heath:Ward, Electrocord (si UNU’) si Amon
Freedom Music Arena Silent Discotheque: GOODLIFE (Charlie Boy, Snygg, That Couch Funk Collective)

B'ESTFEST 2013 - ziua 3 - 07 iulie 2013

Scena Ciuc-Premium: Chase&Status, Enter Shikari, Electric Fence si Shadowbox & Chimie
Scena Coca-Cola:
Soilwork, Subscribe, Goodbye to Gravity si Hentai Corporation
Vodafone Dance Arena:
Friction, Phirah, DJ Paul Sawyer si Basswise (Diamondz & Alex Dark)
Jägermeister Rock Arena:
Partizan, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion si Perfect Zero to Infinity
Freedom Music Arena Silent Discotheque:
Electrocord

Orele de acces la concertele B'ESTFEST

  Accesul in zona festivalului se va face vineri incepand cu ora 17:00, urmand ca in celelalte doua zile portile sa se deschida la ora 16:00. Ora de incepere a concertelor la B'estfest este 18.00. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5 - 7 iulie 2013, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti - Tunari.

Facilitati, camping, transport la B'ESTFEST

ACTIVITATI SPORTIVE IN AER LIBER

 Pe langa competitia Dirt On Fire desfasurata de burn, amatorii de sporturi in aer liber se vor putea delecta cu diferite activitati pana la inceperea concertelor: de la human bowling, la aerotrim si slackline, plus competitii de frisbee sau baschet desfasurate pe terenurile aduse de Sport Arena, va mai exista si o zona unde cei interesati pot incerca mini-segway-urile Robin M1 (tarif: 10 lei/5 minute), aerotrimul (tarif: 10 lei/ 5 minute) sau pista cu popice gigant - Human Bowling (tarif 5 lei/3 aruncari).

CAMPING SI CORTURI DE INCHIRIAT

  Pentru editia 2013, organizatorii B’ESTFEST Summer Camp pun la dispozitie o suprafata de campare amenajata cu toate dotarile necesare: dusuri cu apa calda, o bacanie pentru aprovizionare, plus jocuri, mancare si bautura. Se pot inchiria corturi de 2 persoane, la fata locului, la un pret de 50 de lei (pentru toate cele 3 zile de festival), putand fi "mobilate", la alegere, cu unul sau doua isoprene pentru 15 lei bucata. Pentru cei care vor sa-si tina aproape de cort si masina personala, sau vin cu propria rulota, accesul este posibil in baza aceluiasi tip de voucher, valabil pentru o persoana, ce poate fi achizitionat cu doar 20 de lei pana la finalul lunii iunie.

TRANSPORT LA B'ESTFEST

 - Transport in comun: 445  – poate fi luat de pe refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la statia Baneasa S.A .
 - Linii de transport speciale: vor exista autobuze la intervale regulate de timp ce vor asigura transportul din punctele importante ale Bucurestiului spre B’ESTFEST PARK si invers, chiar si pe timp de noapte. Firma de taxi Meridian este partener oficial al Festivalului B'ESTFEST si va asigura transportul la si de la festival la un tarif unic de 1.4 lei/Km.
 - Pentru cei cu masina personala exista o parcare cu plata, amenajata chiar la intrarea in spatiul de festival ( 15 lei/acces pentru masina, 5 lei pentru motociclete). Pentru biciclisti va exista si o parcare fara plata.

Reguli de acces la B'ESTFEST

 Nu este permis accesul in spatiul festivalulul cu:
 - Arme sau orice alt obiect ce poate fi considerat periculos, chiar daca planuiti sa-l utilizati pentru camping. Este interzis accesul cu alcool, droguri, orice fel de sticle, animale de companie, pixuri cu laser, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete (in zona de camping este permis), spray-uri de dimensiuni mari, umbrele, scaune, bauturi sau mancare, obiecte potential periculoase, ascutite sau contondente.
 - aparate foto profesionale (cu obiective interschimbabile) sau aparate de inregistrare audio-video, fara acordul organizatorului.
 - canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina, nu este permisa aprinderea de focuri.
  Inainte de intrarea in incinta festivalului, toate rucsacurile, sacosele si pachetele vor fi verificate in conformitate cu legea, iar participantii trebuie sa accepte sa se supuna unui control corporal efectuat de personalul de securitate autorizat de organizator. Refuzul supunerii controlului corporal va atrage interzicerea accesului in zona. 

Bilete la B'ESTFEST Festival 2013

Preturile biletelor si abonamentelor la B’ESTFEST Summer Camp sunt 70 lei/bilet sau 150 lei/abonament, voucherele de camping fiind 20 lei. Preturile sunt valabile pana la data de 30 iunie 2013 dupa care vor creste. Tichetele B'estfest se pot achizitiona online pe MyTicket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica si Sala Palatului.

 Festivalul B'estfest este un eveniment organizat de Emagic.