B'ESTFEST Festival 2014

ANULAT


03/07/14

Comunicatul organizatorului privind anularea B'ESTFEST 2014

  Editia B’ESTFEST Summer Camp programata pentru vara acestui an nu va mai avea loc, principalele motive din spatele deciziei fiind legate de greutatile intampinate de organizatori in contractarea artistilor. Aceasta ar fi fost a opta editie a festivalului, ce urma sa aiba loc in perioada 31 iulie – 2 august, pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti.
  Lipsa de sincronizare la nivel de routing cu mai multi artisti relevanti pentru piata din Romania, vizati pentru B’ESTFEST Summer Camp, a stat la baza deciziei de a anula editia din acest an a festivalului. “Intotdeauna line-up-ul unui festival este foarte greu de realizat din pricina numarului foarte mare de artisti al caror program trebuie sa se sincronizeze. Din pacate, pana in momentul de fata nu am reusit sa securizam headlinerii pe care ni i-am fi dorit pentru editia 2014, iar nerespectarea standardelor cu care B’ESTFEST si-a obisnuit fanii de-a lungul timpului nu a fost si nu este nici in momentul de fata o optiune. De aceea am ales, cu parere de rau, sa anulam editia 2014” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

   B’ESTFEST Summer Camp s-a nascut in 2007 si a trecut prin mai multe schimbari de-a lungul timpului, reusind in cei sapte ani de existenta sa devina cel mai mare festival din Romania recunoscut si recomandat la nivel international. Publicatii precum The Times sau The Guardian l-au inclus in topul celor mai bune 20 de festivaluri europene, fiind nominalizat in repetate randuri la premiile industriei de profil: UK Festival Awards si European Festival Awards. Considerat un adevarat obiectiv turistic estival, B’ESTFEST a reusit sa aduca in Romania cateva zeci de mii de turisti straini de-a lungul anilor, devenind una dintre destinatiile preferate de asa numitii “festival goers” datorita programului si a facilitatilor oferite: muzica live pe mai multe scene, nenumarate extra-activitati, camping, iarba verde si preturi reduse.

  Anul acesta, B’ESTFEST Summer Camp urma sa se desfasoare pentru prima data pe domeniul Palatului Mogosoaia, in perioada 31 iulie, 1, 2 august. Concertul trupei The Cat Empire nu va fi anulat, acesta urmand a se desfasura la aceeasi data, insa intr-o alta locatie ce va fi confirmata in perioada urmatoare. Fanii festivalului care si-au achizitionat deja bilet pentru editia B’ESTFEST a acestui an, au la dispozitie doua optiuni: rascumpararea contravalorii acestuia sau preschimbarea lui intr-un alt bilet pentru oricare dintre celelalte evenimente Emagic confirmate pana in prezent, respectiv Peter Gabriel (8 mai, Romexpo), Tori Amos (19 iunie, Arenele Romane) si The Cat Empire (31 iulie). Pentru ambele optiuni este necesara contactarea echipei www.Myticket.ro.

01/03/14

B'ESTFEST 2014

B'ESTFEST Festival 2014 - Romania - Bucuresti

 Festivalul B'ESTFEST continua si in 2014. Concertele festivalului se vor desfasura in locatia de anul trecut, adica acelasi Parc Tunari din Tunari - Bucuresti. Perioada de desfasurare a evenimentelor este 31 iulie - 2 august 2014, organizatorii promitand trei zile si trei nopti de experienta, libertate totala si distractie. In cele trei zile de festival, programul scenelor principale va alterna, oferind fanilor cel mai bun mix de muzica alternative rock, indie rock, hip hop, soul, afrobeat, dubstep, drum and bass si post hardcore. Programul B'ESTFEST 2014, pe zile si scene, va urma in urmatoarele luni, nu inainte de confirmarea trupelor participante.Cumpara CD BLACK SABBATH - 13
CD BLACK SABBATH - 13
Cumpara DVD DIO - Finding the Sacred Heart, Live in Philly 1986
DVD DIO - Finding the Sacred Heart, Live in Philly 1986
Cumpara DVD JUDAS PRIEST - Epitaph Tour
DVD JUDAS PRIEST - Epitaph Tour
Cumpara CD MEGADETH - Supercollider
CD MEGADETH - Supercollider