02/26/12

NOVA ROCK FESTIVAL 2012

Nova Rock

Ajuns in anul 2012 la a opta editie, NOVA ROCK Festival a devenit repede cel mai mare festival de muzica rock si metal din Austria si printre cele mai mari din Europa. Festivalul se desfasoara pe parcursul a 3 zile si are o participare de aproximativ 100-120.000 de spectatori (aprox. 35.000/zi). Locatia evenimentului este la Nickelsdorf, in estul Austriei, aproape de granita cu Ungaria si Slovacia oferind si posibilitatea camparii pentu cei veniti cu corturi.

NOVA ROCK - Lineup 2012

Afisul festivalului pentru cele 3 zile (08 - 10 iunie 2012) din acest an a ajuns la aceasta ora foarte bogat iar organizatorii promit inca noi nume. Capetele de afis desemnate pentru cele 2 scene de pe Pannonia Fields II de la Nickelsdorf sunt METALLICA, SLAYER, NIGHTWISH, LINKIN PARKAlte trupe care vor putea fi vazute sunt EVANESCENCE, MARILYN MANSON, THE OFFSPRING, MACHINE HEAD, CYPRESS HILL etc. (vezi poster mai jos).

NOVA ROCK_2012

NOVA ROCK - Program 2012

  Programul festivalului/zi/ora/scena il aveti mai jos pentru cele mai importante 2 scene ale Festivalului NOVA ROCK. Trupele "grele", Metallica, Mastodon sau Slayer au fost "distribuite" pe scena albastra dar nici scena rosie nu duce lipsa de trupe de prima mana cum ar fi Machine Head, Dimmu Borgir sau Opeth.

PROGRAM NOVA ROCK - BLUE STAGE

Program Nova Rock Festival_Blue Stage

Program Nova Rock - RED STAGE

Nova Rock_RedStage

Preturi bilete:
Bilet VIP: 199 eur/3 zile
Bilet normal: 122 eur/3 zile
Bilet fest. + camping: 179.9 eur/3 zile

Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*