07/01/13

ROGER WATERS si THE WALL continua in 2013!

ROGER WATERS a anuntat pe propriul site ca turneul THE WALL va continua in Europa in 2013. Primele date ale turneului. The Wall ajunge si in Romania!

  Inceput in 2010 in varianta indoor (in sala) in America si continuat in 2011 in Europa, turneul The Wall al muzicianului ROGER WATERS revine in Europa in 2013, de aceasta concertele vor fi in aer liber. Acest nou turneu este practic o continuare a concertelor desfasurate anul trecut pe marile stadioane americane, majoritatea sold out. Si pentru ca evenimentul este unul de referinta pentru rock-ul si muzica universala, Waters nu putea lasa Europa vaduvita de un asemenea show, cu atat mai mult un show desfasurat in aer liber.

 De ce acest turneu? Pentru ca "The Wall" are mai mult de 30 de ani de la realizarea lui iar subiectul acestei adevarate opere rock creata de Roger Waters si fostul grup, PINK FLOYD, in care a evoluat in acea perioada, a devenit mai actual ca niciodata, intentia artistului fiind de a trage un nou semnal de alarma pentru cat mai multi oameni ai Planetei referitor la atentatul la libertatea acestora, actiune aflata in plina desfasurare la nivel mondial.

Mai multe despre THE WALL 2010 - 2011

Roger Waters - The Wall Europe Tour 2013

Programul Turneului THE WALL 2013

Initial au fost anuntate 18 concerte dupa care au mai fost adaugate noi date ale evenimentelor. La aceasta data (01.07.2013) sunt programate 27 de concerte, majoritatea in aer liber, cu exceptia celor de la Praga si Belgrad care au fost mutate din motive tehnice in salile O2 Arena (Praga) si Kombank Arena (Belgrad).

 Programul Roger  Waters - The Wall Europe Tour 2013 il puteti vedea accesand link-ul de mai jos.

Cine va urca pe scena THE WALL?

 Membrii trupei care il vor acompania pe ROGER WATERS in concertul THE WALL sunt profesionisti de prima mana, cu multi ani de muzica in spate. Sunt aceeasi care au luat parte si la turnelee precedente, incepand cu 2010. Componenta acestora este urmatoarea:

THE WALL Tour 2013 - Lineup: 

  • Graham Broad - tobe, percutie
  • Dave Kilminster, G.E. Smith, Snowy White - chitari
  • Roger Waters - chitara bass
  • Jon Carin, Harry Waters (fiul lui Roger Waters) - clape
  • Robbie Wyckoff, Roger Waters - voci principale
  • Jon Joyce, Mark Lennon, Michael Lennon, Kipp Lennon - voci secundare

ROGER WATERS si THE WALL la Bucuresti

 THE WALL ajunge pentru prima data in Romania, dupa 33 de ani de la primele concerte ale grupului Pink Floyd. Locul de constructie a zidului va fi Piata Constitutiei din Bucuresti, un loc devenit deja simbolic pentru Romania. Amanunte  The Wall la Bucuresti.

Bilete la concertele THE WALL

 Biletele la concertele din cadrul turneului european The Wall au fost puse deja in vanzare inca de anul trecut. In Romania ele pot fi achizitionate din reteaua Myticket. Biletele pentru concertul din Belgrad le puteti cumpara online de pe Rock4U/bilete/The Wall - Beograd iar daca doriti vizionarea evenimentului la Viena si biletele pentru Austria le puteti achizitona online tot de pe Rock4U/bilete/The Wall - Viena.

Trimite la prieteni pe:

FlickrLinkedIn

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*