05/01/11

Festivalul ROCK the CITY la a treia editie

Rock the City Festival - Bucuresti iulie 2011

  Muzica rock de cel mai inalt nivel isi va da intalnire cu fanii din Romania in perioada 01 - 03 iulie 2011, in Bucuresti, la Romexpo. Primele nume confirmate sunt JUDAS PRIEST, WHITESNAKE, PRODIGY, MIKE & THE MECHANICS, THERAPY?, SABATON, HATEBREED, PAPAROACH si BOOM. Parcurgerea acestor nume inseamna o istorie de 40 de ani a muzicii rock si metal impreuna cu stilurile ei care s-au dezvoltat de-alungul anilor. De departe, capetele de afis sunt JUDAS PRIEST si WHITESNAKE care, pentru o buna bucata din vara lui 2011, vor concerta impreuna, primii sustinand ultimul turneu, EPITAPH, din cariera iar Coverdale & Co. promovand ultima realizare discografica, "Forevermore". Iata si cele mai noi stiri despre trupele participante:

JUDAS PRIEST

Judas Priest 2011

  Dupa mai bine de 40 de ani de activitate, JUDAS PRIEST s-au hotarat sa puna punct concertelor printr-un ultim mare turneu pe care l-au intitulat EPITAPH. Acesta se va intinde pe parcursul a 2 ani si va trece prin majoritatea capitalelor lumii si nu numai. Ultimul album (dublu album) al britanicilor se numeste "Nostradamus" si a fost scos in 2008. In luna aprilie a acestui an a  aparut un "scurtcircuit" in componenta trupei in sensul ca unul din membrii fondatori, chitaristul Kenneth "K.K." Downing, s-a hotarat sa paraseasca grupul, locul lui fiind luat de Richie Faulkner de la trupa LAUREN HARRIS. In plus, pentru anul viitor, este programata si lansarea unui nou album care speram totusi sa nu fie ultimul.

  JUDAS PRIEST vor putea fi vazuti si auziti la ROCK the CITY FESTIVAL pe 3 iulie 2011 cu un set list ce va cuprinde piese reprezentative ale tuturor albumelor lansate pana acum.

WHITESNAKE

Whitesnake_2011

O alta trupa care nu mai are nevoie de prea multe prezentari, WHITESNAKE, va demara un nou turneu "Forevermore Tour 2011", pentru sustinerea ultimului album, lansat in luna martie a.c., intitulat "Forevermore". Un concert din cadrul acestui turneu, va fi si la Bucuresti in cadrul Festivalului ROCK the CITY, fiind a treia intalnire cu fanii din Romania. Dupa intreruperea brusca a ultimului turneu din 2009 cand David Coverdale, vocea de aur a rock-ului mondial si liderul trupei, a ramas fara ... voce, iata ca il vom putea reauzi si vedea pe cel care a "umplut" numeroase pagini din istoria muzicii rock cu un nou album si practic o noua trupa (in ultimii 2 ani au fost schimbati 3 membri ai trupei) fata de ultima intalnire din 2009.

WHITESNAKE va evolua tot pe data de 03 iulie pe scena de la Romexpo.

PRODIGY

Prodigy

  PRODIGY, pionierii big beat-ului si al rock-ului electronic au devenit aproape nelipsiti de la festivalurile romanesti din ultimii ani. In acest an vor putea fi vazuti pe 01 iulie, fiind si headliner-ii zilei. Zgarciti in lansari de albume (doar 6 in 20 de ani), britanicii au scos ultimul disc de studio in 2009, "Invaders Must Die", iar pe 23 mai 2011 se pregatesc de lansarea unui material live, inregistrat anul trecut in fata a 65.000 de spectatori la Warrior's Dance Festival, intitulat "World’s On Fire". Componenta trupei n-a inregistrat mari modificari, 3 dintre membrii fondatori putand fi vazuti si in 2011.

THERAPY?

Therapy?_band

Dupa intalnirea de anul trecut cu fanii din Romania la Festivalul Peninsula din Targu Mures, nord irlandezii de la THERAPY? se intorc pe data de 01 iulie, de data aceasta la Bucuresti, pe scena ROCK the CITY Festival. Cu o vechime de peste 20 de ani, incepand cu rock-ul, trecand prin punk, grunge si rock alternativ, THERAPY? se adapteaza permanent noilor tendinte si astazi ii gasim in "zona" metal-ului alternativ pregatind al 12 lea album de studio ce va apare in cursul acestui an. Ultimul disc de studio se numeste "Crooked Timber" (2009) urmat in 2010 de varianta Deluxe in care sunt adaugate 2 piese bonus si 2 remixuri.

Program Festival ROCK the CITY 2011

01 iulie 2011 02 iulie 2011 03 iulie 2011
THE PRODIGY MIKE AND THE MECHANICS JUDAS PRIEST
THERAPY? PAPA ROACH WHITESNAKE
  SABATON HATEBREED
    BOOM

In urmatoarele zile vom reveni cu prezentarea celorlalte trupe: MIKE AND THE MECHANICS, PAPA ROACH, SABATON, HATEBREED, BOOM.

In plus, asteptam ultimele confirmari care se vor adauga la numele deja aflate pe afisul festivalului.

Biletele la JUDAS + WHITESNAKE + PRODIGY + ceilalti le gasiti online pe eventim.ro cat si la partenerii Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti.

Preturi bilete de o zi:
Bilet o zi – Normal Circle – 133,2 lei
Bilet o zi – Golden Circle – 197 lei

Preturi Abonamente 3 zile - 3 Days Full Pass
3 days Full Pass – Normal Circle – 245 lei
3 days Full Pass – Golden Circle – 298,2 lei
Preturile biletelor includ si taxele de procesare ale distribuitorului.

Organizator: D&D East Entertainment

tavi boangiu

Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*