05/11/12

OST Fest 2012 - Rock Fetival

Festival Rock - OST Fest 2012

  Dupa cateva editii la Rasnov unde OST FEST a pornit timid, cu cateva trupe autohtone, iata ca prima editie din Bucuresti a festivalului va aduce in Romania trupe rock la care nici cei mai visatori rockeri din Romania n-ar fi sperat. Trecand in revista afisul acestui eveniment putem considera OST FEST 2012, festivalul rock al anulul (si din toate timpurile) din Romania fie si prin prisma aparitiei pe scena a celor 4M care au facut istorie in heavy metal-ul mondial adica, (in ordine aleatorie) MOTORHEAD, MEGADETH, MANOWAR si MOTLEY CRUE!

OST FEST 2012 - Locatie

 Festivalul rock OST Fest 2012 se va desfasura in zilele de 15, 16 si 17 iunie in zona Romexpo din Bucuresti (vezi harta), o zona centarla a capitalei, locatie care va avea si spatiu amenajat pentru campare. Startul maratonului rock si metal se va da pe data de 15 iunie 2012 incepand cu ora 14 si se va incheia luni, 18 iunie, ora 04. Accesul la Romexpo se face cu tramvaiele 41 si 42 sau cu liniile RATB 105, 148, 149, 261, 304, 330.

Harta Romexpo.

OST Fest 2012 - Line-up

 Trupele care se vor desfasura pe scena festivalului sunt impresionante prin numarul si calitatea lor iar viitorilor spectatori le dau un sfat: odihniti-va fratilor pana la festival iar dupa, asigurati-va ... un somn linistit!

15 IUNIE 2012

Dimmu Borgir
DIMMU BORGIR

 Headlinerii pentru prima zi de festival sunt cei de la DIMMU BORGIR, norvegienii ajungand pentru prima data in Romania. Trupa face parte din "Top Five-ul" mondial al formatiilor de black metal iar aparitiile live ale acesteia sunt impresionante. Mai trebuie spus ca ultimul album de studio al acestora a parut in 2010 si se numeste "Abrahadabra".

DIMMU BORGIR - Setlist probabil la OST FEST

DIMMU_BORGIR-Setlist-Rusia-2012.PDF

Overkill.
OVERKILL

 Cei 30 de ani de activitate si cele 16 albume lansate spun suficient despre OVERKILL, a doua trupa ce va concerta la OST Fest 2012. Americanii sunt "fondatorii" trash metal-ului si vor ajunge la Bucuresti cu un concert ce face parte din turneul de promovare al ultimului album lansat in aprilie 2012, intitulat "The Electric Age", disc de pe care puteti asculta mai jos piesa "Good Night" (Atentie, nu este un cantec de leagan!).

OVERKILL - Setlist probabil la OST FEST

OVERKILL-Setlist-SUA-2012.PDF

OVERKILL - "Good Night"

Motley Crue.
MOTLEY CRUE

 Cu peste 80 de milioane de discuri vandute, americanii de la MOTLEY CRUE nu mai au nevoie de nici o prezentare, dar pentru cei mai tineri, sa spunem ca sunt printre liderii stilului glam metal, au 30 de ani de activitate si de asemenea vin pentru prima data in Romania in componenta Mick Mars (chitara), Nikki Sixx (bass), Vince Neil (voce) si Tommy Lee (tobe), acceasi de la debutul trupei!

MOTLEY CRUE - Setlist probabil la OST FEST

MOTLEY_CRUE-Setlist-Finlanda-2012.PDF

16 IUNIE 2012

Manowar
MANOWAR

 MANOWAR, o legenda a heavy metal-ului mondial, va fi capul de afis al zilei a doua a Festivalului OST Fest 2012. Ultima aparitie a acestora in Romania a fost in 2010 la Sonisphere Festival. Pentru acest an americanii ne-au pregatit un eveniment surpriza si anume lansarea in premiera mondiala in Romania al viitorului lor album. Setlist-ul MANOWAR va cuprinde piese de pe albumul "Warriors Of The World", album ce implineste 10 ani de la lansare cat si piese de pe viitorul disc.

Europe.
EUROPE

  Formatia EUROPE revine in Romania si revine intr-o forma maxima, cu un nou album lansat deja (25 aprilie 2012) si intitulat "Bag Of Bones", un disc care suna chiar neasteptat de ... bine. Probabil, din setlist-ul suedezilor la OST Fest nu vor lipsi si piesele "clasice", "The Final Countdown", "Carrie", dar sigur vom auzi si cateva din noile piese din care va invit sa ascultati mai jos, in premiera, piesa titulara a noului album, "Bag Of Bones".

EUROPE - "Bag Of Bones"

TROOPER
TROOPER

  Lideri ai heavy metal-ului romanesc, deschinzand concerte ale unor prestigioase trupe cum ar fi Iron Maiden, Scorpions sau Judas Priest, formatia TROOPER nu putea lipsi de la acest eveniment, astfel ca ii vom putea revedea si pe ei in cea de-a doua zi a festivalului.

HOLYHELL
HOLYHELL

  HOLYHELL este o trupa americana noua in peisajul rock mondial, acestia debutand cu un prim album in 2009 si de atunci sunt nelipsiti de la marile festivaluri mondiale de muzica rock.

17 iunie 2012

Megadeth.
MEGADETH

  MEGADETH este headliner-ul zilei a treia de festival si revine in Romania dupa Sonisphere-ul din 2010 cand a fost membra a proiectului "The Big Four". In cei peste 25 de ani de activitate trupa lui Dave Mustaine a vandut peste 30 de milioane de discuri, iar 6 din cele 13 albume au primit discul de platina in State. Ultimul disc de studio al celor de la MEGADETH a fost lansat in 2011 si se intituleaza "Thirteen".

motorhead
MOTORHEAD

  Lemmy Kilmister si al sau MOTORHEAD revine in Romania dupa o cariera de peste 35 de ani in care a lansat 21 de albume (ultimul in 2010, "The World Is Yours") vandute in peste 30 de milioane de exemplare. Si pentru ca despre MOTORHEAD se poate scrie mii de pagini va las pe voi sa le cautati pe internet...

W.A.S.P.
W.A.S.P.

 W.A.S.P. promite un spectacol de zile mari deoarece acest concert face parte din turneul aniversar "30 Years Of Thunder", un turneu care se va desfasura pe parcursul intregului an 2012. Mai mult ca sigur vom reauzi live piese precum "Wild Child" sau "Forever Free", acestea fiind cateva din setlistul ce va contine marile hit-uri ale trupei.

Lake Of Tears
LAKE OF TEARS

  LAKE OF TEARS revine, cred ca pentru a patra oara, in Romania si va imparti scena festivalului OST Fest cu cele 3 trupe mai sus mentionate. L.O.T. provine din Suedia este adepta stilului gothic & doom metal si mai nou, o data cu lansarea ultimului album, "Illwill" din 2011, Daniel Brennare, liderul trupei, abordeaza metal-ul progresiv si chiar rock-ul psychedelic. Cu alte cuvinte, LAKE OF TEARS este o trupa care nu trebuie ratata.

06/13/12

OST Fest 2012 - Program

 Ora de incepere este 15.00 pentru fiecare zi de festival. Mai jos aveti programul OST FEST Festival 2012/zile/scene/ore.

Program OST FEST 2012/zi/scena/ora

06/12/12

OST FEST 2012 - Incinta festival

Harta incintei festivalului o aveti mai jos.

Harta incinta OST FEST 2012

OST Fest 2012 - Bilete

 • Preturi BILETE pentru fiecare din cele 3 zile:
 • 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
 • 350 lei Fire Circle
 • 265 lei Tribuna
 • 120 lei Golden Circle
 • 90 lei Gazon
 • 30 lei Camping
 • Preturi ABONAMENTE valabile pentru cele 3 zile de festival:
 • 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
 • 525 lei Fire Circle
 • 400 lei Tribuna
 • 200 lei Golden Circle
 • 150 lei Gazon

  Festivalul OST FEST este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events - www.ostfest.ro.

tavi boangiu