Darkwave Festival 2011

 VIVA MUSIC organizeaza editia a treia a festivalului DARKWAVE la Bucuresti in data de 29 ianuarie 2011. Trupele invitate de aceasta data, sunt TENEK, RABIA SORDA si PROJECT PITCHFORK, 3 trupe din zona industrial dark, 3 grupuri bine cotate pe plan international.

PROJECT PITCHFORK, de departe capul de afis al acestui eveniment, vine din Germania avand "in spate" nu mai putin de 15 albume editate incepand cu 1989! De remarcat ca in 1995 RAMMSTEIN canta in deschiderea concertelor acestui grup.

RABIA SORDA, originara din Mexic, cu un stil electro-industrial si cu 2 albume la activ, are o prezenta scenica energica in care, sunetul destul de brut impreuna cu versurile pieselor aduc un plus de culoare festivalului.

TENEK provine din Anglia, este o trupa mai linistita cu o interpretare a pieselor mai calma in care partea de electro are un rol dominant.

Mai jos puteti urmari cate o "mostra "din fiecare trupa iar biletele le puteti achizitiona pe www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro cat si in retelele Diverta, Muzica si Sala Palatului, costa 25 de lei, iar in seara concertului 30 de lei  (la CAGE CLUB). Concertul incepe la ora 22.00 (acces incepand cu ora 21.00).
02.01.2011

PROJECT PITCHFORK RABIA SORDA TENEK

Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*