09/09/11

Concurs: castiga 2 invitatii la ROMANIAN ROCK MEETING !

Romanian Rock Meeting_Rock4U

   In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, un eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre trupa suedeza Pain Of Salvation. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere si este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

  Promusic Events, Maximum Rock si Rock4U.net ofera 2 invitatii pentru cei care isi achizitioneaza sau si-au achizitionat bilete la acest concert.
Cumpara un bilet la ROMANIAN ROCK MEETING, trimite codul de bare de pe bilet, data de achizitie, impreuna cu numele tau la adresa de email contact@rock4u.net (Subiect: invitatii RRM) si dupa verificarea codurilor de bare poti fi una dintre cele 2 persoane care castiga o invitatie (pentru 1 persoana) la Romanian Rock Meeting. Concursul este valabil pana la data de 20 septembrie 2011. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 23 septembrie, iar invitatiile vor fi ridicate in ziua evenimentului de la intrarea special amenajata, pe baza biletului castigator si a unui act de identitate.

Romanian Rock Meeting_Rock4U

   Important: Deoarece acest concurs se desfasoara in paralel pe mai multe site-uri si pentru a da posibilitatea cat mai multor persoane de a participa la evenimet, cel care castiga invitatia pe un site nu va putea castiga o alta invitatie pe un alt site, dar participarea la concurs pe mai multe site-uri creste sansele de castig!
  ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.    
  Formatiile participante la aceasta prima editie sunt: PAIN OF SALVATION (Suedia), VON HERTZEN BROTHERS (Finlanda), WHITE WALLS (Romania) si GOODBYE TO GRAVITY (Romania).

  In cadrul acestui eveniment, Pain Of Salvation isi va promova noul material discografic de studio intitulat "Road Salt Two"ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album "Road Salt One", lansat in 17 mai 2010.
  Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe eventim.ro) la urmatoarele preturi:

  125 lei (Special 2 persoane) / Oferta pentru inca 50 de bilete
    78 lei in perioada 4 august - 15 septembrie 2011
    85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
    95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se vor putea achizitiona DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

  Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/rockmeeting

  Succes!