05/12/11

Concertul AL DI MEOLA din Timisoara a fost amanat pentru 06 iunie 2011

Concert AL DI MEOLA la Timisoara in 2011

Din motive familiale, marele chitarist AL DI MEOLA a fost nevoit sa-si amane concertul din Timisoara pentru 06 iunie 2011. In seara zilei de 11 mai tatal marelui artist a decedat, astfel ca acesta a fost nevoit sa renunte si la spectacolul din 11 mai din Haga. 

Biletele achizitionate pentru acest eveniment raman valabile pentru data de 06 iunie 2011, tot de la ora 20:00.

Cei care poseda un bilet si nu pot participa la evenimentul reprogramat, din anumite motive, sunt rugati sa contacteze punctul de vanzare de unde au achizitionat biletul pentru returnare, pana la data de 17 Mai 2011, anunta organizatorul concertului.

AL DI MEOLA, 2 noi concerte in Romania

Al_Di_Meola_Bucuresti_2011

AL DI MEOLA, unul dintre monstrii sacri ai jazz-ului, revine in Romania cu 2 noi concerte la Bucuresti pe 21 aprilie, la Sala Palatului, si Timisoara pe 13 mai, cu recitaluri de exceptie alaturi de trupa sa, New World Sinfonia. Concertele sunt organizate de Events (Bucuresti) si Plai (Timisoara).

Putini chitaristi au revolutionat atat de mult stilul interpretativ ca Al Di Meola. Indragostit de jazz fusion-ul experimental, Al Di Meola este astazi unul dintre cei mai proeminenti reprezentanti ai genului. Tehnica sa inegalabila i-a pavat drumul catre o cariera fabuloasa, iar pasiunea si profunzimea spiritului sau creativ i-au castigat armate de fani in intreaga lume. Al Di Meola va imparti scena Salii Palatului din Bucuresti si a Salii Capitol din Timisoara cu trupa sa New World Sinfonia, formata din Fausto Beccalossi (acordeon), Peo Afonsi (chitara acustica), Peter Kaszas (percutie), Gumbi Ortiz (percutie) si Victor Miranda (bass).

Al Di Meola

New World Sinfonia s-a dezvoltat in ceva cu adevarat frumos. Pentru mine este cel mai rasplatitor lucru pe care l-am facut de foarte multa vreme. Nu are un volum extrem de mare, in schimb inunda de armonii bogate bazate pe foarte multa improvizatie, este o muzica emotionala …” (Al Di Meola)
A colaborat cu artisti valorosi precum Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder sau Jean Luc Ponty. Printre realizarile sale de marca se numara albumele inregistrate cu Return to Forever, trupa lui Chick Corea, proiectul Super Guitar Trio, care l-a adus alaturi de alti 2 chitaristi celebri, Paco De Lucia si John McLaughlin sau trio-ul The Rite Of Strings, cu Jean-Luc Ponty si Stanley Clarke. Revista Guitar Player Magazine l-a clasat de patru ori pe primul loc in topul celor mai buni chitaristi de jazz ai tuturor timpurilor.

Al Di Meola_Timisoara_2011

Al Di Meola, primul invitat al Festivalului PLAI in 2006 de la Timisoara, revine in Romania impreuna cu grupul sau, New World Sinfonia, pentru a prezenta ultimul lor album, ”Pursuit of Radical Rhapsody ”.

Bilete:
La Bucuresti: incepand cu 16 februarie, timp de sapte zile, tichetele la pret special, cu 20% reducere (70.4 lei, 102.4 lei, 134.4 lei si 174.4 lei, in functie de categorie) se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti). Din data de 25 februarie, biletele vor fi disponibile la preturile integrale, 88 lei, 128 lei, 168 lei si 218 lei.

La Timisoara: biletele sunt disponibile la preturile de 100 lei, 140 lei, 170 lei si 220 lei si se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti).

22.02.2011

Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*