11/19/11

Setlist concert U.D.O. la Bucuresti

Trupa germana U.D.O. a sustinut un concert extraordinar aseara in Silver Church-ul din Bucuresti cu un setlist care a cuprins nu mai putin de 23 (!) de piese din repertoriul trupei dar si piese din discografia trupei ACCEPT. Iata care au fost aceste piese:

U.D.O. setlist - Bucuresti 2011

01.Rev-Raptor
02.Dominator
03.Thunderball
04.Leatherhead
05.Independence Day
06.Screaming for a Love-Bite (Accept cover)
07.Heart of Gold
08.Vendetta
09.Princess of the Dawn (Accept cover)
10.I Give As Good As I Get
11.Guitar Solo
12.Neon Nights (Accept cover)
13.Break the Rules
14.Man and Machine
15.Drum Solo
16.Living on a Frontline
17.Up to the Limit (Accept cover)
18.Two Faced Woman
19.Metal Heart (Accept cover)

Encore 1:
20.The Bogeyman
21.I'm a Rebel (Accept cover)

Encore 2:
22.Balls to the Wall (Accept cover)
23.Burning

11/16/11

Program si reguli acces la concertul U.D.O.

U.D.O._Bucuresti_2011..

  Doua zile mai sunt pana cand U.D.O., formatia germana condusa de Udo Dirkschneider (fosta voce a trupei Accept), va sustine primul concert la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al ultimului album discografic intitulat "Rev Raptor”. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator - Nelu Brindusan), va avea loc in data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucuresti iar in deschidere vor evolua norvegienii de la Sevenfield

           PROGRAM:
19:00 open doors
19:30 SEVENFIELD - 45 min
20:15 change over
20:20 meet & greet (doar pentru persoanele castigatoare.)
20:45 U.D.O

           REGULI DE ACCES:
    Este interzis accesul cu:
 - aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
 - aparate video de filmat.
 - aparate de inregistat audio.
 - orice fel de sticle, recipiente si mancare.

10/15/11

Trupa SEVENFIELD va deschide concertul U.D.O. de la Bucuresti

  Trupa aleasa de germanii de la U.D.O. pentru a le deschide concertul de la Bucuresti se numeste SEVENFIELD si vine din Norvegia. Infiintata in 2008, SEVENFIELD este adepta sonoritatilor metalcore iar ultimul material lansat, via Ovis Records, se numeste "Apperception" si include 10 piese.

Sevenfield

     Line up SEVENFIELD:
Anders Westengen - chitara
Thor Gaarder - chitara
Andreas Gulbrandsen - bas
Robin Strand - voce
Bjørn D. Rønnow - tobe

09/24/11

Concurs pentru meet & greet cu formatia U.D.O.

  Cei care doresc sa participe la meet & greet cu membrii formatiei UDO pot intra pe pagina noastra de Facebook, iar dupa ce dau Like la pagina trebuie sa posteze codul de bare al biletului si sa mentioneze de ce doresc sa participe la meet & greet cu aceasta formatie.
  Castigatorii vor fi 5 persoane care dau raspunsul cel mai convingator si vor fi nominalizati pe data de 15 octombrie pe pagina de Facebook. In data de 15 octombrie vom anunta si castigatorii de la meet & greet care s-au inscris pana in prezent prin intermediul adresei noastre de email.

09/23/11

Ultimele bilete cu pret promotional la concertul U.D.O.

Concert U.D.O.

  Reamintim ca U.D.O., formatia germana condusa de Udo Dirkschneider (fosta voce a formatiei Accept), va sustine primul concert la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album discografic intitulat "Rev Raptor", lansat de catre AFM Rec. in data de 20 mai 2011. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator - Nelu Brindusan), va avea loc in data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucuresti.
  Achizitioneaza acum ULTIMELE BILETE LA OFERTA PROMOTIONALA de 65 lei. Dupa epuizarea acestora, pretul biletului va urca la 75 lei, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 87 lei.

06/16/11

Concert U.D.O. la Bucuresti

Concert U.D.O. la Bucuresti

Dupa anuntul facut de noi la sfarsitul lunii trecute despre un concert U.D.O. la Bucuresti, iata ca a venit si confirmarea: Promusic Prod confirma concertul trupei germane in data de 17 noiembrie la Silver Church Club in Bucuresti. Metalistii germani vor sustine un concert din cadrul turneului de promovare al celui mai recent album discografic intitulat "Rev Raptor", lansat de catre AFM Records in data de 20 mai 2011. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator - Nelu Brindusan).

U.D.O. - scurta istorie

Despre trupa U.D.O. care se identifica practic cu vocalistul acesteia, UDO DIRKSCHNEIDER, (fosta voce ACCEPT) putem scrie deja o intreaga istorie avand in vedere cei peste 20 de ani de activitate a acesteia. Cateva cifre: 13 albume de studio, 3 discuri live, 11 E.P.-uri si 3 DVD-uri adica o discografie mai mult decat bogata!

U.D.O. - Dominator Tour 2011

  Istoria oficiala a grupului U.D.O. incepe in 1987, in momentul in care solistul vocal Udo Dirkschneider paraseste grupul Accept. Insa micutul frontman, despre care Sebastian Bach spunea ca „are cel mai metal nume din istorie”, si-a suprapus imaginea atat peste vechiul sau grup cat si peste noua entitate care ii poarta numele. Se poate deci vorbi despre o continuitate.
  Astfel, in 1987, cand apare albumul de debut "Animal House", cea mai mare parte a fanilor Accept il urmeaza pe Udo in noua sa aventura. Album dupa album, U.D.O. desfasoara o activitate sustinuta, pana la Timebomb, cand o reunire Accept va aduce o pauza. Dupa trei albume cu vechii sai colegi, Dirkschneider se intoarce la U. D. O. alaturi de chitaristul Stefan Kaufmann, iar albumul "Solid", aparut in 1997, la cinci ani de la precedentul, devine o piatra de hotar pentru evolutia trupei.
  Ideea de continuitate este excelent ilustrata de primul album in concert, Live from Russia, aparut in 2001 si care contine alaturate piese U.D.O. si Accept, intr-o imbinare care apare absolut fireasca.
  Udo Dirkschneider este fara indoiala o figura clasica a heavy-metal-ului german, cu vocea sa agresiva si ragusita, nu lipsita de inflexiuni melodioase, oarecum asemanatoare cu ce auzim la Brian Johnson si totusi atat de originala. Indiferent ca a cantat in Accept sau in grupul care ii poarta numele, Udo a reprezentat mereu lipsa de compromis, un heavy-metal direct, facut din inima si fara cedari in fata comercialului.
  Udo apare si pe albumul "The Arockalipse" din 2006 al grupului Lordi, cel ce a facut valva prin aceea ca a fost primul grup metal care a castigat concursul Eurovision. Liderul Mr. Lordi a declarat ca piesele U.D.O., "Don’t Look Back" si "Blitz of Lightning" i-au schimbat viata. Trupa a reprezentat o influenta importanta si pentru noul val de heavy-metal, cei de la Hammerfall declarandu-se onorati de prezenta lui Dirkschneider pe cover-ul "Accept Head Over Heels" realizat de trupa suedeza.
  Dupa o serie de albume, in 2007, U.D.O. lanseaza "Mastercutor", disc primit cu cronici elogioase in mai multe reviste de specialitate si care practic da un nou avant carierei grupului. Udo Dirkschneider, pe care Doro Pesch il aseaza alaturi de Gene Simmons si Lemmy in galeria celor de la care a avut cel mai mult de invatat, isi continua nestingherit cariera: luna aceasta a fost lansat noul album "Rev Raptor", ce va fi urmat de un turneu de promovare care va aveo o oprire si in Romania, la Bucuresti in data de 17 noiembrie 2011.
  Mai jos puteti asculta primul extras pe single de pe acest ultim disc, piesa "Leatherhead", o melodie care defineste practic sound-ul U.D.O.

U.D.O. - "Leatherhead"

Bilete la concertul U.D.O.

  Numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona, incepand cu data de 16 iunie, ora 15.00, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
  - 65 lei pentru primele 150 bucati (Primele 100 de bilete participa la o extragere pentru 10 pass-uri VIP - meet and greet + , etc)
  - 75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 16 noiembrie 2011
  - 87 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 17 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

tavi boangiu