Concert THERION la Bucuresti

Arenele Romane - 19 octombrie 2012


10/15/12

4 zile pana la concertul THERION

Concert THERION la Bucuresti

  Au mai ramas cateva zile pana la ultimul concert THERION din ultimul turneu al suedezilor pentru urmatorii ani (conform celor spuse de Christofer Johnsson, intr-un interviu recent, dat pentru Greek Rock Overdose). Si pentru ca totul sa fie OK, organizatorii au inceput deja pregatirile pentru eveniment:

- Chiar daca vremea s-a racit, pentru cei care participa la acest concert nu va fi o problema. S-a montat deja cortul iar acesta va fi incalzit cu o instalatie de climatizare de mare putere.
- A fost comandata o cantitate suficienta de sucuri, apa, bere, dar si produse fast food.
- Va exista un loc special pentru fumat, asa ca publicul prezent este rugat sa tina cont de acest aspect
- In acest moment se lucreaza la scena si instalarea PA-ului. Formatia va veni cu propriul backline si cu un inginer de sunet, astfel incat sunetul sa fie pe masura evenimentului.

  Programul concertului THERION il gasiti AICI

04/02/12

Concert THERION - Bucuresti 2012

Concert THERION la Bucuresti_Rock4U

  In 2012 THERION sarbatoreste 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou material discografic, in luna septembrie, disc ce va fi promovat printr-un turneu european intitulat ”Flowers Of Evil Tour Europe”. Turneul va strabate tari din Europa, ajungand si in Romania in data de 19 octombrie 2012.

 Daca in 2006 THERION a fermecat publicul din Romania printr-un spectacol excelent la Bucuresti desfasurat sub numele "Therion goes classic'', eveniment la care a participat Orchestra Nationala Radio & Corul Academic Radio, acesta fiind primul concert din istoria grupului alaturi de un cor si orchestra, patru ani mai tarziu, in 2010, suedezii au uimit publicul de la Arenele Romane cu ocazia lansarii materialului discografic intitulat "Sitra Ahra" (vezi AICI cronica albumului).
  ... povestea continua...
 Cu un nou concert in Romania, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), eveniment ce se va desfasura la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Deschiderea evenimentului va fi asigurata de formatiile Antalgia si Elyose.

Una dintre cele mai reprezentative nume ale scenei metal suedeze, formatia Therion a fost infiintata in 1987 de catre Christofer Johnsson. Desi numele formatiei provine din limba greaca, insemnand “Bestie” sau mai exact Antichrist, de fapt Therion se vrea a fi un omagiu adus albumului “To Mega Therion” al celor de la Celtic Frost.

Program concert THERION

   Open Doors: ora 18.45
   Antalgia: 19:30 - 20:05 / 35 min
   Meet & Greet: 19.00 - 19.30 (doar pentru posesorii biletelor VIP). Informatii la  biroul de Presa de la intrare.
  Changeover: 20:05 - 20:20 / 15 min
   Elyose: 20:20 - 20:55 / 35 min
   Changeover: 20:55 - 21:25 / 30 min
   Therion: 21.25 - ...

Reguli de acces la concertul THERION

  Pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:
  Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului
  Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
  Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
  Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
  Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare
  Va exista un loc special pentru fumat, asa ca publicul prezent este rugat sa tina cont de acest aspect
  Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
  Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepseste conform legii.

Bilete la concertul THERION

Biletele se pot achizitiona, incepand cu data de 02 aprilie ora 16.00, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe eventim.ro) la urmatoarele preturi:

BILET SPECIAL 125 lei: - include acces la concertul Therion si acces la concertul Primal Fear - Brainstorm (08.04.2012). Se pot achizitiona pana la data de 7 aprilie 2012
78 lei - primele 100 bilete OFERTA!
85 lei - urmatoarele bilete pana la data de 31 august 2012
95 lei - in perioada 1 septembrie - 18 octombrie 2012
110 lei - in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP - DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!) + Bonus: acces la concertul Primal Fear - Brainstorm

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/therion