06/04/11

Programul concertului STING din Bucuresti

Sarah Hicks

Cu 3 zile inainte de concertul marelui muzician britanic STING am mai aflat ca pregatirile pentru acest eveniment incep de astazi iar fata de turneul SYMPHONICITY de anul trecut, Royal Philharmonic Concert Orchestra va fi inlocuita cu orchestre simfonice locale (la noi se pare ca va fi cea din Sofia) iar dirijorul acestora nu mai este STEVEN MERCURIO, este ... o dirijoare de origine japoneza,  pe nume Sarah Hicks din Minnesota (S.U.A.). Alaturi de acestia se vor alatura si Dominic Miller (chitara), Rhani Krija (percutie), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bass) adica membrii trupei lui STING.

Pe 6 iunie, accesul publicului in zona de concert se va face incepand cu orele 18.00, fie prin Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite, la fiecare dintre cele doua porti de acces urmand a fi amplasat si un punct de vanzare a biletelor ramase disponibile. Casele de bilete vor fi deschise incepand cu ora 10. Accesul publicului in spatiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principala fiecare spectator urmand a primi o bratara specifica pentru zona in care biletul ofera acces, respectiv prima categorie de pret – 395 lei, cea de a doua categorie – 295 lei, cea de-a treia categorie – 195 lei si in cele din urma Gazon – 135 lei. Atat biletul cat si bratara vor trebui pastrate pe toata durata concertului, ele permitand iesirea si reintrarea in zona de concert. Posesorii de bilete in Gazon nu vor primi bratara decat la iesirea din zona de concert,
si doar daca doresc sa reintre in spatiul de eveniment. Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugati sa nu deterioreze sau sa-si scoata bratara, si sa pastreze asupra lor biletul. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

tavi boangiu

02/25/11

Biletele pentru concertele STING din Romania, Ungaria, Serbia sunt in vanzare

Symphonicities - Sting

Biletele pentru concertul lui STING din Ungaria sunt disponibile pe eventim.hu pentru concertul din Serbia pe eventim.rs, iar pentru Romania, biletele le gasiti pe myticket.ro.

02/23/11

Concert STING la Bucuresti

STING_bucuresti_2011

STING impreuna cu trupa proprie si Royal Philharmonic Concert Orchestra din Londra deschid, practic, seria marilor evenimente concertistice ale anului din Romania. 06 iunie 2011 va ramane o data memorabila in mintea celor care vor lua parte la acest eveniment si acest lucru il spune cineva (subsemnatul) care a fost unul din fericitii spectatori al unui concert din prima parte a turneului "Symphonicity", desfasurat anul trecut. Iata si cateva titluri ale unor publicatii din Europa referitoare la aceste concerte:
"Un spectacol extraordinar” – Bild Hamburg (Germania)
“Sting cu orchestra este rock magic” – La Stampa (Italia)
“perfect in absolut orice detaliu… o reprezentatie ideala” – Komsomolskaya Pravda (Rusia)
“S-ar putea spune ca tot ceea ce a facut a fost magie pura” – Rzeczpospolita (Polonia)
“Sublim din toate punctele de vedere” – A-Listed (Marea Britanie)
si fara modestie, iata si titlul cronicii (CLICK pe titlu pentru cronica, set-list si foto) concertului vazut de mine: "Symphonicity Tour: O noua fila in istoria muzicii contemporane!"

Sting Symphonicity tour

Dupa ce v-am facut curiosi iata si amanuntele despre acest concert de vis:
Turneul Symphonicity il prezinta pe Sting intr-o serie de concerte inedite, in cadrul carora artistul interpreteaza cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa,  “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” si “Every Breath b Take”, dar si piese celebre ce definesc solida cariera solo a lui Sting - “Englishman in New York”, “Fragile”, “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” si “Desert Rose” intr-o noua versiune, acestea fiind re-orchestrate pentru aranjament simfonic de Jorge Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin si Nicola Tescari, artistul fiind acompaniat pe scena si de un grup propriu de muzicieni de succes: Dominic Miller (chitara), Rhani Krija (percutie), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bass).

Turneul mondial este promovat la nivel international de Live Nation si produs de RZO Entertainment, in asociere cu Universal Music Management & Productions.
Concertul de la Bucuresti din data de 6 iunie va fi organizat de Emagic, biletele pentru acest eveniment fiind disponibile incepand de vineri, 25 februarie, pe www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de pret: 395, 295, 195 si 135 lei.

Si inca ceva, pentru cei care le este prea departe Bucurestiul, STING va concerta si la Budapesta, Belgrad si Sofia (vezi concerte ungaria, concerte serbia, concerte bulgaria).

tavi boangiu

Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*