Concert SABATON la Bucuresti

Turbohalle Club - 19 martie 2013


01/15/13

Concertul SABATON a fost mutat la Turbohalle Club - update

Concert SABATON-ELUVEITIE-WISDOM in Turbohalle Club

 Din cauza cererii mari de bilete, implicit a interesului mare fata de concertul suedezilor de la SABATON care ajung in Romania impreuna cu trupele ELUVEITIE si WISDOM, organizatorii evenimentului, Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), impreuna cu managementul formatiei au decis schimbarea locatiei (The Silver Church Club) astfel ca noua locatie va fi Turbohalle Club. Turbohalle are capacitatea de a primi 1000 de fani iar scena va putea fi marita la dimensiunile de 12/9 m. Pana la ora actuala s-au vandut 600 de bilete, urmand sa mai fie puse in vanzare inca 400 de bucati. Biletele achizitionate pentru The Silver Church Club raman valabile pentru noua locatie! Mai multe amanunte despre noua locatie a concertului gasiti AICI 

10/17/12

Concert SABATON, ELUVEITIE si WISDOM - Bucuresti 2013

Concert SABATON la Bucuresti_Rock4U

  Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european "Swedish Empire" Tour ce promoveaza ultimul disc de studio intitulat “Carolus Rex” (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).In deschiderea concertului SABATON sunt invitate formatiile ELUVEITIE (Elvetia) si WISDOM (Ungaria).
  Asa cum au promis in urma cu 2 ani (17 noiembrie 2010), atunci cand au avut un concert excelent la Bucuresti, formatia Sabaton va reveni astfel in capitala! Cateva informatii despre cele 3 trupe participante la concert gasiti mai jos.

SABATON

SABATON

  SABATON este cea mai importanta formatie de power/heavy-metal din generatia noua. A fost infiintata in 1999 in Falum (Suedia) si a reusit sa obtina deja o nominalizare la premiile Grammy la sectiunea power metal. A lansat 7 materiale discografice ce aduc in atentia fanilor ororile comise de germani in Al Doilea Razboi Mondial si a reusit, in foarte scurt timp, sa se impuna pe scena metal mondiala si sa ajunga in pozitia de headliner la festivaluri din Europa (Masters Of Rock Festival - Cehia, Przystanek Woodstock - Polonia si altele) sau la evenimente alaturi de formatii importante.

  Turneul european Swedish Empire se anunta a fi unul excelent pentru trupa Sabaton, pana in acest moment nu mai putine de cinci locatii fiind sold out: Geiselwind, Munchen si Stuttgart (Germania), Bruxelles (Belgia), Göteborg (Suedia) si Uppsala (Suedia)
  Line-up SABATON 2012:
   Joakim Brodén - vocals
   Pär Sundström - bas
   Chris Rörland - chitara
   Thobbe Englund - chitara
   Robban Bäck - tobe

ELUVEITIE

ELUVEITIE

  ELUVEITIE este una dintre cele mai reprezentative formatii de folk metal si un excelent produs de export pentru tara cantoanelor, fiind infiintata in 2002 la Winterthur (Elvetia) de catre Chrigel Glanzmann (voce, mandolina, chitara acustica, fluier, harpa etc.). Formatia are la activ 5 albume, ultimul fiind “Helvetios” lansat in 12 februarie 2012 la Nuclear Blast.
  Line-up ELUVEITIE:
   Chrigel Glanzmann - voce, chitara acustica, fluier, etc
   Meri Tadić - vioara, voce
   Merlin Sutter - tobe
   Rafael Salzmann - chitara
   Ivo Henzi - chitara
   Anna Murphy - hurdy gurdy
   Kay Brem - bas
   Patrick Kistler - cimpoi

WISDOM

WISDOM

  WISDOM vine din Ungaria, a fost infiintata in 2001 si aduce in atentia iubitorilor de metale, prin cele 4 materiale lansate pana in prezent, sonoritatile power / heavy-metal. Recomandat fanilor Iron Maiden, Helloween, Gamma Ray, Judas Priest sau Stratovarius.
   Line-up WISDOM:
    Gabor Nagy - voce
    Gabor Kovacs - chitara
    Zsolt Galambos - chitara
    Mate Molnar - bas
    Balazs Agota - tobe

Bilete la concertul SABATON

 Pentru evenimentul de la Bucuresti a fost puse in vanzare un numar limitat de 500 de bilete! Prin mutarea evenimentului intr-o locatie mai mare, numarul de bilete a fost suplimentat la 1.000 de bucati.
 Pretul biletelor este de 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 75 lei.

Biletele se pot achizitiona online AICI

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/sabaton