07/01/12

Concert rock japonez in Club Fabrica

  Club Fabrica din Bucuresti va gazdui un nou concert rock care va avea in prim plan 2 trupe japoneze care vor vizita si Romania cu ocazia turneului european diin luna iulie. Turneul, intitulat "Absolute Conquest of Europe" Tour si organizat de Kanzen Music, ne va aduce in prim plan formatiile ANLI POLLICINO si ACE. Concertul va avea loc pe data de 24 iulie 2012 in Club Fabrica incepand cu ora 19.30. Pe scurt, despre trupe:

ANLI POLLICINO

   ANLI POLLICINO este o trupă de J-rock din Tokyo formata din 5 membri care revine in Romania pentru a doua oara. Muzica cantata de japonezi este influenţată de trupe ca Evanescence, Marilyn Manson, L’arc~en~Ciel sau Siam Shade. De-a lungul timpului, acestia si-au creat un stil original teatral, de light rock spre gothic. Trupa are o mare priză la public datorată secvenţei muzicale solide şi a calităţii vocii solistului Shindy.

Tricouri rock - Rock4U SHOP

ACE

   Înfiinţată in 2010, trupa ACE şi-a impresionat publicul încă de la inceput prin “sunetul rock agresiv, armonios îmbinat şi extrem de sofisticat”. Trupa este formată din vocalistul Nimo, violonistul Rookie Fiddler, basistul Toshi, Shunji – tobe şi Kentaro – chitară. Tot in 2010, trupa a lansat mai multe materiale, printre care 6 single-uri care au şi apărut pe albumul “Black Album”.

  ACE va canta in deschiderea trupei ANLI POLLICINO, incepand cu ora 19.30.

Despre bilete si programul concertului

  Biletele sunt disponibile pe myticket.ro şi în reţeaua magazinelor DIVERTA din toată ţara.
Preţ bilete: - 60 lei (pana in ziua concertului)
                - 70 lei (in ziua concertului, la intrare)

Program concert:
Acces VIP – 18:00
Acces general - 18:30
Concert ACE - 19:30
Concert ANLI POLLICINO - 21:30

tavi boangiu