04/06/12

Programul concertului PRIMAL FEAR

Primal Fear

 3 zile mai sunt pana la concertul germanilor PRIMAL FEAR si BRAINSTORM din Silver Church Club din Bucuresti. In deschiderea evenimentului vom putea asculta tot o trupa germana si anume trupa PALACE, ceea ce va face ca seara de 08 aprilie 2012 sa fie o seara metal ... "Made in Germany".

Concertul de la Bucuresti se va desfasura dupa urmatorul program:
  19:30 h - Open Doors
  20:00 h - PALACE
  20:30 h – 20:45 h - Change Over
  20:45 h – 21:45 h - BRAINSTORM
  21:45 h – 22:15 h - Change Over
  22:15 h - PRIMAL FEAR
Meet & Greet (doar pentru persoanele castigatoare. Atentie, programul meet & greet poate suferi modificari in functie de indicatiile tour managerului. Mai multe informatii vor fi disponibile la intrare.

02/24/12

Urmareste spotul video al concertului PRIMAL FEAR si BRAINSTORM la Bucuresti

Primal Fear_Rock4U_Bucuresti_2012

Dupa cum deja se stie, formatia PRIMAL FEAR revine in Romania pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat "Unbreakable".
Lansarea albumului a avut loc in Europa pe data de 20 ianuarie 2012 iar concertul de la Bucuresti, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) va avea loc in data de 8 aprilie in The Silver Church Club.
Coheadliner pentru acest eveniment sunt germanii de la BRAINSTORM iar spotul video al evenimentului il puteti urmari mai jos.

01/10/12

Un nou concert PRIMAL FEAR la Bucuresti

Primal Fear_Bucuresti 2012

  Formatia PRIMAL FEAR revine in Romania (de data aceasta ca headliner) pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat "Unbreakable". Lansarea noului album va avea loc in Europa pe data de 20 ianuarie 2012 iar concertul de la Bucuresti, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 8 aprilie 2012 in The Silver Church Club.
  Ralf Scheppers, solistul vocal al formatiei Primal Fear a declarat: “Nu am uitat de primirea calduroasa de care am avut parte data trecuta cand am cantat alaturi de Judas Priest, insa de data aceasta va fi un concert special fiindca noi vom fi headlineri si prezentam un material nou care suna excelent.”
  In deschidere sunt invitate cateva formatii printre care si germanii de la BRAINSTORM.

   PRIMAL FEAR este o trupa de power-speed metal din Germania, formata in 1997 de Ralf Scheepers (voce) si Mat Sinner (chitara bas). Formatia s-a nascut prin ... refuzul celor de la JUDAS PRIEST de al coopta pe Ralf Scheepers in locul celebrului Rob Halford... deci un sut in f... dar sa vedem si pasul inainte facut de Ralf.... . Dupa aceasta “dezamagire”, fostul vocalist al Gamma Ray il intalneste pe Mat Sinner, cu care demareaza un proiect muzical intitulat PRIMAL FEAR o trupa care va dovedi ca poate ridica genul metal deasupra epigonismului post-Judas Priest.
  Ideea conceperii acestui proiect s-a nascut in luna octombrie a anului 1997, dupa un concert al cover-band-ului Just Priest, condus de Ralf Scheepers. Mat Sinner si Tom Naumann, care au luat parte la eveniment, au vazut ceva mai mult in vocea lui Scheepers decat simplul talent de a-l imita pe Halford.
Impreuna, cei trei muzicieni au pus bazele formatiei Primal Fear care a semnat in acelasi an un contract cu faimoasa casa de discuri Nuclear Blast Records.

Primal Fear

Albumul de debut al trupei a fost lansat in luna februarie a anului 1998. Discul, intitulat „Primal Fear”, s-a clasat pe locul 48 in topul german al LP-urilor, o performanta uriasa pentru un album metal apartinand unei formatii paractic, necunoscuta. Tot in 1998, trupa a plecat in turneu alaturi de Hammerfall si Running Wild.
  De atunci, Primal Fear a lansat 8 albume, 3 DVD-uri, un album „Best-Of” si un EP special. Mai mult, trupa planuieste sa ia cu asalt lumea metalului contemporan cu un nou material discografic care va vedea lumina zilei la sfarsitul lunii ianuarie 2012. Albumul se numeste „Unbreakable” si contine 13 melodii.

Primal Fear_Unbreakable

PRIMAL FEAR - Discografie:
Albume:
- Primal Fear (1998)
- Jaws of Death (1999)
- Nuclear Fire (2001)
- Black Sun (2002)
- Devil's Ground (2004)
- Seven Seals (2005)
- New Religion (2007)
- 16.6 (Before The Devil Knows You're Dead) (2009)
- Unbreakable (2012)
EP-uri:
- Horrorscope (5 piese plus un CD special, 2009)
DVD-uri:
- The History of Fear (DVD plus un CD special, 2003)
- Live in the USA (CD plus DVD, 2010)
- All Over The World (DVD, 2010)

PRIMAL FEAR - Componenta:
Ralf Scheppers - voce
Magnus Karlsson – chitara
Alexander Beyrodt – chitara
Mat Sinner - chitara bas
Randy Black – tobe

 In finalul scurtei prezentari PRIMAL FEAR, Rock4U.net va ofera spre ascultare, in premiera, o piesa de pe noul disc "Unbreakable" si anume, "Where Angels Die", ceva ce n-ati mai auzit la germanii ce vor apare in Bucuresti pe 8 aprilie.

PRIMAL FEAR - "Where Angels Die"

Bilete la concertul PRIMAL FEAR

Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Humanitas) la urmatoarele preturi:
   65 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear)
   75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 aprilie 2012
  85 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 aprilie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.