Concert Orphaned Land_Rock4U

11/09/11

Se da startul turneului european ORPHANED LAND

  Maine, 10.11.2011, se da startul turneului european al formatiei ORPHANED LAND cu un concert ce va avea loc la Milano / Italia. Acest turneu poarta numele "The Tour to OR Shalem" si promoveaza materialul "The Road To OR Shalom" lansat in 2011. Turneul, ce va trece prin tari precum Italia, Spania, Franta, Elvetia, Belgia, UK, Olanda, Germania, Danemarca, Cehia, Austria si Ungaria, va ajunge si in Romania cu un concert ce va avea loc pe data de 9 decembrie 2011, la The Silver Church Club din Bucuresti, si va lua sfarsit in data de 25 decembrie la Ierusalim / Israel.
  Evenimentul din Bucuresti este o colaborare intre Medien Events si Promusic Events (producator Nelu Brindusan) si este sustinut de revista Maximum Rock.
In deschidere vor evolua formatiile: ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta).
  Ce inseamna un concert Orphaned Land se poate vedea in imaginile de mai jos:

11/04/11

Concert ORPHANED LAND la Bucuresti

Orphaned Land_Bucuresti-2011.

  Formatia ORPHANED LAND (Israel) revine in Romania cu un concert ce va avea loc pe data de 9 decembrie 2011, la The Silver Church Club din Bucuresti. Evenimentul care este o colaborare intre Medien Events si Promusic Events (producator Nelu Brindusan) si sustinut de revista Maximum Rock, face parte din turneul "The Tour to OR Shalem", turneu ce promoveaza ultimul album, "The Road To OR Shalom", lansat in 2011. Trupa israeleana ajunge pentru a patra oara in Romania dupa concertele din 2006 (Samfest - Satu Mare),
2007 (Maximum Rock Festival - Cluj) si din 2010 (Sonisphere Romania), ajungand sa fie destul de bine cunoscuta in Romania.
  Deschiderea concertului va fi asigurata de formatiile: ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta).

Despre bilete

Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona, incepand cu data de 03 noiembrie, din reteaua Eventim si online pe eventim.ro la urmatoarele preturi:
 - 58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet and greet cu trupa Orphaned Land)
 - 68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 8 decembrie 2011
 - 75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 decembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

11/29/11

Orphaned Land - Mesaj pentru fanii din Romania

Si dupa prezentarea trupei, iata si mesajul celor de la ORPHANED LAND transmis tuturor fanilor din Romania, mesaj ce poate fi urmarit mai jos.