Concert MEGADETH la Bucuresti

Arenele Romane - 22 mai 2013 - ora 20.00


Concert MEGADETH in Romania la Arenele Romane

Concert MEGADETH la Bucuresti in 22 mai 2013 - Arenele Romane

   MEGADETH revine la Bucuresti pe 22 mai la Arenele Romane!

Concert Megadeth - Update (14.05.2013): Concertul Megadeth va fi deschis de grupul TROOPER.

  A trecut mai putin de un an de la ultima vizita a trupei Megadeth in Romania si pentru ca primirea acestora de catre miile de fani romani la Ost Fest-ul din 2012 a fost mai mult decat calduroasa, aceasta i-a convins pe membrii trupei americane sa revina cu un spectacol nou dar la fel de incendiar. Este a treia aparitie a lui Dave Mustaine & Co in Romania dupa mai sus mentionatul Ost Fest si Sonisphere - ul din 2010, alaturi de Metallica, Slayer si Anthrax.

Despre Megadeth

  Trupa a fost fondata de Dave Mustaine in 1983 in Los Angeles, imediat dupa plecarea lui din Metallica. In scurt timp de la fondarea trupei au reusit sa aduca in atentia publicului american stilul thrash metal. Ovationata atat de public cat si de critici, Megadeth este una dintre putinele trupe nominalizate de sapte ori consecutiv la premiile Grammy Awards. Melodia „Contdown to Extinction” de pe albumul cu acelasi nume ii propulseaza pe locul 2 in Top 200 Billboard, imediat dupa lansare.
   Megadeth este una dintre formatiile care alaturi de Metallica, Slayer si Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) si au concertat prima oara impreuna pe aceeasi scena in 16 iunie 2010 la Varsovia. Big4 au ajuns in acelasi an si in Romania.
  Discuri de platina, zeci de premii castigate, milioane de fani pe toate continentele, sute de concerte sustinute live, nimic nu lipseste din cariera de succes de peste 29 de ani a trupei Megadeth.
  Megadeth se diferentiaza prin stilul distinctiv al sunetului chitarii din piesele lor. Aproape fiecare melodie interpretata de ei include pasaje muzicale complexe si solouri de chitara ce au reusit sa electrizeze publicul la fiecare aparitie live.
  Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari. Desi va fi un concert nou, din playlist nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” sau „Countdown To Extinction”.

Program si reguli de acces la concertul MEGADETH

Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului) incepand cu ora 18.00. Concertul va incepe in jurul orei 20.00. Acesul catre Arenele Romane poate fi facut prin Parcul Carol (intrarea principal din Rondul Carol) sau din strada Cutitul de Argint, nr. 26. Copiii sub 7 ani au acces gratuit. Copiii sub 18 ani vor putea avea acces in incinta locatiei numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

Program concert Megadeth:
18.00 - Open Doors
20.15 : 21.00 - Trooper
21.15 - Megadeth

  ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, lanturi, animale de companie. De asemenea, in caz de ploaie accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

  FACILITATI: Food & Drinks - locatia dispune de bar.

Bilete la concertul MEGADETH

 Preturile biletelor concertului Megadeth din 22 mai de la Arenele Romane sunt:
 - 100 lei (acces general)
 - 125 lei (in ziua evenimetului)

 Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Megadeth, biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe ROCK4U/BILETE, BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO si EVENTIM.RO.
 Concertul MEGADETH va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri: Rock FM, MetalHead.ro, MaximumRock.ro, LetsRock.ro, Rock4U.net, RockEvent.ro, RockStage.ro, Metalfan.ro si altii.

Concurs! - Castiga 2 invitatii la concertul MEGADETH

Castiga una din cele 2 invitatii simple (pentru o singura persoana), oferite de catre Project Events si site-ul Rock4U daca:

  • Dai LIKE la pagina de FACEBOOK a Rock4U (foarte important). 
  • Trimite un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook cu numele a cel putin 3 piese de pe viitorul album Megadeth, "SUPER COLLIDER" (avantajati vor fi cei care vor da numele a cat mai multor piese ale noului disc).
  • Dupa ce trimiti mesajul cu raspunsul trebuie sa dai un SHARE la acest concurs. 

  Data limita pentru a participa la acest concurs este 19 mai, ora 19.00. Castigatorii vor fi anuntati in data de 19 mai, ora 22.00 pe aceasta pagina cat si pe pagina de Facebook.

Castigatorii concursului Rock4U - Castiga 2 bilete la concertul MEGADETH de la Bucuresti sunt:

1. Ioana Jolene

2. Adrian Bortas

Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor participantilor!