06/07/12

Setlist concert LINKIN PARK la Bucuresti

Setlist concert LINKIN PARK la Bucuresti

 Concertul LINKIN PARK de la Bucuresti pe scurt: spectatori: aprox 11.000, durata concertului: 1 ora si 30 minute, sunetul: cam "subtire", atmosfera: buna, setlist-ul concertului il puteti parcurge mai jos:

LINKIN PARK Setlist - Bucuresti - 06 iunie 2012

01.Tinfoil (Intro, inregistrare)
02.Faint
03.Papercut
04.With You
05.Runaway
06.Given Up
07.Blackout
08.Somewhere I Belong
09.New Divide
10.Lies Greed Misery
11.Points of Authority
12.Waiting for the End
13.Breaking the Habit
14.Leave Out All the Rest / Shadow Of The Day / Iridescent
  (Ballad Medley)
15.The Catalyst
16.What I've Done
17.Crawling
18.One Step Closer
     Encore:
19.Burn It Down
20.In the End
21.Numb
22.Bleed It Out
  (w/Beastie Boys Sabotage bridge)

06/06/12

Pregatiri pentru concertul LINKIN PARK

Linkin Park_Live.

  Lucrarile de amenajare a incintei pentru concertul LINKIN PARK (parcarea A de la Romexpo) incep pe 1 iunie. 16 camioane vor transporta scena, back-line-ul si sistemul de sonorizare. Foarte exigenti in materie de sunet, cei de la Linkin Park au cerut un sistem de ultima generatie, ultra-performant, care nu se gaseste in Romania, astfel ca acesta va fi adus din Cehia. Scena pe care vor urca Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell, Joe Hahn si Rob Bourdon are o suparafata de peste 400 m² si o inaltime de 14 m.
 Peste 500 de oameni (staff local si strain) vor participa la amenajarea ei, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilitati si la configurarea backstage-ului. Showul dispune de o productie impresionanta si efecte de lumini spectaculoase.

  Accesul in Parcarea A a Romexpo va fi permis incepand cu ora 17.30, iar programul concertului va fi urmatorul: ora 17.50 - PhenomenOn, ora 18.25 - Coma, ora 19.00 -  Zdob si Zdub iar la ora 20.15 - LINKIN PARK. Mai multe amanunte despre LINKIN PARK si concertul americanilor la Bucuresti gasiti mai jos, inclusiv ultimul videoclip, "Burn It Down".

05/22/12

Concert LINKIN PARK la Bucuresti

Concert LINKIN PARK la Bucuresti

Linkin Park va concerta la Bucuresti in data de 06 iunie 2012. Events ii va aduce pentru prima oara in Romania pe cei 6 americani, concertul avand loc in locatia din incinta Romexpo. Evenimentul face parte din noul turneu mondial, turneu organizat cu ocazia lansarii in luna iunie a unui nou album care, in sfarsit, are si un nume: "Living Things".

Mai jos (click pe link) gasiti si setlist-ul probabil al concertului din Romania. Acest setlist a fost interpretat cu ocazia primului concert european, concert ce a avut loc in cadrul festivalului Skive din Danemarca pe 30 mai 2012.

Rock4U SHOP - Magazinul tau de tricouri rock

Despre Linkin Park

 Este destul de greu sau aproape imposibil sa povestesti despre Linkin Park (L.P.) din punctul de vedere al unui rocker care a ascultat rock si tot ce s-a "invartit" in jurul acestui gen muzical de-alungul anilor, si este imposibil, pentru ca acesti americani (si cei care traiesc de pe ei) au vrut sa aibe succes cu tot dinadinsul si (din pacate) au reusit. Spun "din pacate" (sper sa nu-mi fie virusat site-ul de vreun fan L.P.) pentru ca ei sunt exemplul viu despre cum e sa-ti bati joc de muzica rock si de muzica in general (inclusiv rap-ul). Chiar daca declara ca ei nu fac rock, totusi in orice interviu luat acestora auzi pronuntanduse rock, metal, rock alternativ, etc. cuvinte care sunt ca "nuca in perete" atunci cand parcurgi "uriasa" discografie Linkin Park formata din nici mai mult, nici mai putin decat 4 albume de studio. Dar sa nu fiu mai rau decat trebuie si  sa trec putin la biografia trupei:

Linkin_park_hybrid_theory

  L.P. a "rasarit" de undeva din sudul Californiei prin 1996, dar membrii trupei fiind atat de originali si neintelesi de catre producatorii muzicali au reusit sa scoata primul disc de studio in 2000, disc intitulat "Hybrid Theory". Albumul a avut un succes peste asteptari, avand vanzari (pana in 2010) de peste 10 milioane de exemplare si a reusit sa "prinda" locul 2 in Top Billboard 200. In 2003, "Meteora", al doilea long play, reuseste sa intre pe locul 1 in Billboard-ul american si devine cel de-al treilea cel mai bun disc vandut in anul respectiv. 2007 este anul in care "Minutes To Midnight" (al treilea disc de studio) intra direct pe locul 1 in Top 200 iar 2010 ne "lumineaza" cu "A Thousand Suns", ultimul disc L.P., disc care le-a adus vanzari pe jumatate fata de predecesorul din 2007 (probabil lumea a inceput sa se trezeasca de la... lumina prea puternica).

 Si pentru ca sunt un democrat convins sa-i dam cuvantul si unuia din membrii trupei Linkin Park si anume chitaristului Brad Delson: "Noi consideram muzica noastra un hibrid a ceea ce am ascultat noi sase de-a lungul timpului. Titlul albumului nostru de debut, "Hybrid Theory" este de fapt numele pe care voiam sa-l purtam ca trupa si este rezultatul a sase moduri de a intelege muzica si a sase personalitati artistice distincte". Intrebarile care se pun sunt: cum le-am fi inteles muzica daca erau vreo zece membri in trupa, dar...daca erau numai patru?

 Inainte de a parcurge componenta trupei si lista de preturi a biletelor va invit sa ascultati mai jos primul single de pe viitorul album Linkin Park, piesa intitulata "Burn It Down".

LINKIN PARK - "Burn It Down"

Componenta Linkin Park

Mike Shinoda – voce, chitara, clape (1996–prezent)
Rob Bourdon – tobe (1996–prezent)
Brad Delson – chitara, voce (1996–prezent)
Joe Hahn –  clape, sintetizator, voce (1996–prezent)
Chester Bennington – lead vocals (1998–prezent)
Dave "Phoenix" Farrell – bass, voce (1996–1998, 2000–prezent)

Despre concert

   Concertul americanilor va fi deschis de trupele COMA, PHENOMENON si ZDOB SI ZDUB incepand cu ora 19.00. Intrarea in incinta Romexpo (Parcare A) se va face de la ora 17.30. Pentru facilitarea accesului, organizatorii roaga publicul sa vina din timp si recomanda utilizarea transportului in comun. Variantele pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou - Statia Aviatorilor, sau liniile RATB 31, 331 sau 335. Dupa ora 23.00, liniilor mentionate li se adauga si linia N113, pe ruta Piata Unirii - Piata Presei Libere. Pentru cei care aleg varianta autoturismului personal, Romxepo asigura parcare contra-plata (10 lei pentru toata durata concertului, in parcarile B si C). Accesul in parcarea A a Romexpo se va face prin Bulevardul Marasti, prin doua puncte (primul pentru spectatorii cu bilete la Gazon A si Gazon B, si al doilea pentru cei cu locuri in Golden Ring si Tribuna.

   Participantii la concert sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. In caz de ploaie, se recomanda folosirea pelerinelor de ploaie, accesul cu umbrele fiind strict interzis in incinta Romexpo.
   Toate bauturile si produsele alimentare se vor achizitiona pe baza de fise.
   Este interzis accesul cu brichete, bauturi, obiecte contondente, curele si lanturi metalice, aparate foto si camere video.

Despre bilete

  Biletele intra in vanzare de vineri, 13 aprilie, la preturile de 130 lei - Gazon B; 200 lei - Gazon A; 270 lei - Golden Ring si 360 lei - Tribune VIP.
 Tichetele se pot cumpara online pe eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, etc.)

 tavi boangiu


Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*