Concert HELLOWEEN si GAMMA RAY la Bucuresti

Arenele Romane - 16 martie 2013


10/18/12

Concert HELLOWEEN si GAMMA RAY la Bucuresti in 2013

Concert HELLOWEEN si GAMMA RAY la Bucuresti_Rock4U

  Germanii de la HELLOWEEN ajung la Bucuresti pe data de 16 martie 2013, alaturi de colegii lor de la GAMMA RAY cu ocazia noului turneu "Hellish Rock Part II", care a debutat in 2007 si a parcurs peste 30 de tari. Timp de aproape 30 de ani "am zburat" umar la umar cu una din cele mai tari formatii de power metal din lume, astfel ca versurile "No fear, no pain/ Nobody left to blame/ I'll try alone/ Make destiny my own" ale celebrului imn HELLOWEEN, "If I Could Fly?" au ajuns sa fie fredonate de toti metalistii adevarati. Mai trebuie remarcat ca "figura comuna" a acestui eveniment se numeste KAI HANSEN, adica fostul vocalist HELLOWEEN si actuala voce GAMMA RAY, care in "Hellish Rock Part I" a urcat pe scena la un moment dat alaturi de vechea trupa pentru un jam sesion extraordinar.
  Evenimentul de la Bucuresti este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) si va fi gazduit de Arenele Romane 

HELLOWEEN

HELLOWEEN

  Intemeiata in 1984 de catre Kai Hansen (voce) , Michael Weikath (chitara), Markus Grosskopf (bas) si Ingo Schwichtenberg (tobe), Helloween s-a facut rapid remarcata drept o adevarata deschizatoare de drumuri in ceea ce priveste scena europeana de power-metal.
  Primele trei albume ale trupei - "Walls of Jericho" si "Keeper of the Seven Keys", partea 1 si partea a 2 a - sunt considerate capodopere ale genului, imbinand cu maiestrie amplitudinea sonica a metalului autentic cu acea putere coplesitoare de a vraji si "intoxica" urechea, specifica pop-ului. De atunci, germanii au lansat inca 13 materiale pe masura, au sustinut numeroase turnee mondiale si au vandut peste 5 milioane de albume. Mai mult, peste doi ani Helloween implineste frumoasa varsta de 30 de ani.
  Cu toate acestea, formatia nu are de gand sa se blazeze prea curand astfel ca pe data de 18 ianuarie 2013 trupa va lansa albumul cu numarul 16, "Straight Out Of Hell", produs de Charlie Bauerfeind, un bun prieten al germanilor. Discul a fost inregistrat in studioul "Mi Sueno".
   Ii asteptam cu nerabdare pe baieti si in Romania, la Bucuresti, pe data de 16 martie 2013, intr-un concert ce promite sa fie evenimentul metal al primaverii.
      Lineup Helloween:
        Andi Deris - voce
        Michael Weikath - chitara si chitara ritmica
        Markus Grosskopf - bas
        Sascha Gerstner - chitara si chitara ritmica
        Daniel Löble – tobe

GAMMA RAY

GAMMA RAY

  Gamma Ray sunt fratii mai heavy si mai energici ai celor de la Helloween, fac cinste numelui lor si dovedesc de fiecare data ca brandul lor specific de radiatii gama-metal nu poate avea decat efecte benefice asupra ascultatorilor.
   Formatia a fost intemeiata in 1989 de Kai Hansen, fostul vocalist Helloween, dupa ce acesta a parasit proiectul. Pana acum, trupa a lansat 10 albume si il pregateste pe cel de-al unsprezecelea, "TBA", care va aparea in cursul lunii ianuarie.
  Gamma Ray isi va aduce aportul la show-ul Helloween oferind o perspectiva diferita asupra metalului european si delectandu-i pe cei cu predilectii spre Iron Maiden.
     Lineup Gamma Ray:
         Kai Hansen - voce, chitara si chitara ritmica
         Henjo Richter - clape si chitara
         Dirk Schlächter - bas
         Michael Ehré - tobe

Bilete la concertul HELLOWEEN & GAMMA RAY

  Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.
  Important: Numarul biletelor e limitat la 1.500 bucati!

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/helloween