10/14/11

ARCH ENEMY in concert la Bucuresti

Arch Enemy_Bucuresti_2012

  La cate trupe suedeze au concertat pana acum in Romania nu putea lipsi ARCH ENEMY, astfel ca pe 18 ianuarie 2012 la ora 19.00, trupa va fi prezenta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti. Format in 1996, grupul  ARCH ENEMY poate fi considerat un supergrup al genului melodic death & trash metal daca trecem in revista componenta lui:

Christopher Amott (ex. Armageddon) − chitara (1996–2005, 2007–prezent)
Michael Amott (ex. Spiritual Beggars, Carnage) − chitara (1996–prezent)
Sharlee D'Angelo (ex. Spiritual Beggars, King Diamond) − bass (1999–prezent)
Daniel Erlandsson (ex. In Flames, Carcass) − tobe (1996, 1998–prezent)
Angela Gossow − voce (2001–prezent)

Arch-Enemy.

  Partea interesanta la propriu si figurat a trupei este solista vocala Angela Gossow care a reusit sa se impuna cu growling-ul vocii sale in fata a numerosi vocalisti death & trash metal din lume. Originara din Germania, Angela s-a alaturat grupului suedez in noiembrie 2000 in urma unei auditii, ea ocupand locul lasat liber de Johan Liiva iar intr-un timp foarte scurt a reusit sa se impuna, la ora actuala fiind chiar si manager al grupurilor ARCH ENEMY si SPIRITUAL BEGGARS. Mai jos o puteti urmari pe Angela Gossow impreuna cu trupa intr-un concert din ultimul turneu sustinut de acestia, in 2008.

  Discografia trupei ARCH ENEMY cuprinde 9 discuri de studio (ultimul in 2011), 2 discuri live si 2 DVD-uri.

   Discografie de studio ARCH ENEMY:
01.Black Earth (1996)
02.Stigmata (1998)
03.Burning Bridges (1999)
04.Wages of Sin (2001)
05.Anthems of Rebellion (2003)
06.Doomsday Machine (2005)
07.Rise of the Tyrant (2007)
08.The Root of All Evil (2009)
09.Khaos Legions (2011)

Arch_Enemy-Khaos_Legions.

   KHAOS LEGIONS - Track List:
01.Khaos Overture (Instrumental) 1:31
02.Yesterday Is Dead and Gone 4:22
03.Bloodstained Cross 4:49
04.Under Black Flags We March 4:41
05.No Gods, No Masters 4:14
06.City of the Dead 4:31
07.Through the Eyes of a Raven 5:09
08.Cruelty Without Beauty 4:59
09.We Are a Godless Entity (Instrumental) 1:34
10.Cult of Chaos 5:11
11.Thorns in My Flesh 4:55
12.Turn to Dust (Instrumental)0:39
13.Vengeance Is Mine 4:09
14.Secrets 4:05

Despre bilete:

Biletele concertului organizat de Phoenix Entertainment se gasesc in reteaua Eventim (Vodafone, Germanos, Orange, Domo, Humanitas), la Arenele Romane si online pe eventim.ro. Accesul la concert se face incepand cu ora 19.00 iar pretul biletelor este urmatorul:
  01 septembrie - 30 noiembrie: 95 Lei
  01 decembrie - 17 ianuarie: 105 Lei
  18 ianuarie (ziua concertului): 120 Lei

tavi boangiu