05/12/11

Concert ALICE COOPER la Bucuresti

Alice Cooper_No More Mister Nice Guy Tour 2011_Bucuresti_2011

Jack Daniel’s Studio No. 7 il prezinta pe Alice Cooper, „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!” cu un concert de senzatie la Bucuresti in data de 14 iunie, la Arenele Romane. Alice Cooper isi da din nou intalnire cu fanii heavy-metalului din Romania prin concertul organizat de Events. Fara Alice Cooper, probabil n-ar fi existat niciodata KISS, Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Motley Crue, Slipknot ori Rob Zombie ... poate nici chiar David Bowie, sau cel putin nici Ziggy Stardust.
O legenda a hard & heavy rock-ului mondial, veteranul care a inventat literalmente conceptul “rockul ca si teatru” se intoarce cu turneul „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”.

Alice Cooper.

    Inclus in martie in Rock And Roll Hall Of Fame, regele heavy-metalului a declarat ca a fi alaturi de The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys “este un sentiment incredibil... S-a spus despre trupa Alice Cooper ca a revolutionat experienta rockului live, daca e adevarat ca asta ne-a adus acest premiu, singurul lucru de spus ar fi ca "There's no business like show business!".
     De la primul sau album solo, din 1975, "Welcome to My Nightmare", pana la albume precum cel din 1994 “The Last Temptation” si albumul din 2000 “Brital Planet”, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice. Ultimul sau disc de studio, “Along Came A Spider” din 2008, se concentreaza pe istoria unui ucigas in serie, tesand o panza de intrigi infasurata in jurul unui hard-rock de cel mai inalt nivel. Co-produs de Alice impreuna cu echipa Dany Saber [Black Grape, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, David Bowie] si Greg Hampton [Bootsy Collins, Buckethead], piese precum deschiderea "I Know Where You Live" si "Vengeance Is Mine," evoca imnuri clasice din cariera lui Cooper, precum as "Is it My Body," si "Under My Wheels".
    Concluzia este ca ALICE este mai in forma ca niciodata iar participarea la un concert al acestuia este chiar obligatorie!

Despre bilete

Biletele la concertul ALICE COOPER se pot cumpara online de pe eventim.ro cat si de la partenerii Eventim (Germanos, Orange, vodafone, Humanitas, etc)

Din 12 mai, timp de 4 zile (12 - 16.05), pot fi cumparate bilete cu 15% reducere, astfel:
Golden Ring – 136 lei,
Tribuna (cu loc) – 119 lei
Regular – 102 lei.

Din 17 mai, biletele vor avea pret intreg, dupa cum urmeaza:
Golden Ring – 160 lei,
Tribuna (cu loc) – 140 lei
Regular – 120 lei

tavi boangiu