Biletele B'ESTFEST s-au pus in vanzare

   Biletele B’ESTFEST sunt disponibile pe myticket.ro, si in reteaua magazinelor Diverta incepand cu 01 martie 2011.
   In perioada 1 – 22 martie, biletele vor putea fi achizitionate la preturi promotionale, cu 20 % reducere din pretul intreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc si acces in camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adauga si un voucher de 10 lei.
   Incepand cu 23 martie, biletele vor fi disponibile la pret intreg pana in ziua evenimentului, respectiv 125 lei/zi, 265 lei/3 zile, iar pentru acces in camping, la abonament se va adauga un voucher de 15 lei.
   Incepand cu data de 1 iulie, prima zi de B’ESTFEST, biletele vor putea fi achizitionate la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei/zi, in timp ce abonamentele vor fi disponibile doar in prima zi de festival, la pretul de 285 de lei, la acestea adaugandu-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.

01.03.2011

Festivalul B'ESTFEST se intoarce in 2011!

B'estFest 2011

Dupa anul de pauza din 2010 in care B'ESTFEST a fost eclipsat de SONISPHERE, in 2011 B'EST-ul se intoarce cu o a patra editie, in haine noi, daca luam in considerare ca se va desfasura intr-o locatie noua, aflata in zona Pipera - Tunari din Bucuresti. B'ESTFEST PARK, pentru ca asa se numeste aceasta locatie, va avea o scena principala pe care se vor desfasura concertele headliner-ilor cat si cateva scene secundare pe care vor avea loc alte manifestari specifice, toate bine "garnisite" cu terase, baruri si restaurante. 

Editia B'ESTFEST din acest an se va desfasura in perioada 01 - 03 iulie 2011 si are deja primele 2 nume confirmate pentru programul din acest an: SKUNK ANANSIE (U.K.) in 01 iulie 2011 si PENDULUM (Australia) in 03 iulie 2011, conform anuntului facut de organizatorii de la Emagic.

18.02.2011

Inca un nume confirmat la B'ESTFEST 2011: ASIAN DUB FOUNDATION care va concerta in ziua a doua, 02 iulie 2010. Mai multe despre ASIAN... gasiti mai jos.

03.03.2011

Urmatoarele doua confirmari pentru festivalul B'EST din Bucuresti vin de la FLOGGING MOLLY si HOUSE OF PAIN. Acestea vor evolua pe 01 iulie (alaturi de SKUNK ANASIE) si respectiv 03 iulie (alaturi de PENDULUM).

07.03.2011

B'ESTFEST Festival - Line up 2011

Skunk Anansie

Primele 3 trupe ale festivalui au fost deja anuntate si se numesc: SKUNK ANANSIE, PENDULUM si ASIAN DUB FOUNDATION. Cateva informatii despre acestia: 

SKUNK ANANSIE: este o trupa britanica binecunoscuta a curentului britrock, formata in 1994 si care in perioada 2000 - 2009 au fost "in pauza". Anul 2010 a fost noul inceput al acestora prin discul "Wonderlustre", lansat in acelasi an, cat si prin turneul demarat in sustinerea acestuia. Cei 4 membri, Skin, Cass, Ace si Mark vor fi pe scena chiar in prima zi a festivalului

Pendulum

PENDULUM este una dintre preferatele festivalurilor internationale pentru show-urile live uluitoare ce mizeaza pe un amestec complex de instrumente live, efecte electronice si proiectii vizuale impresionante. Greu de incadrat intr-un singur gen muzical, stilul trupei este o fuziune ce variaza de la dubstep si drum and bass la rock alternativ, heavy metal si chiar electro/house. Alcatuita din Rob Swire (voce, synth), Peredur ap Gwynedd (chitara), Gareth McGrillen (bass), Kevin Sawka (tobe), Ben The Verse Mount (MC) Trupa are trecute in palmares 23 de single-uri, 3 albume de studio, un album live si o compilatie, plus alte 35 de aparitii in proiecte muzicale separate. Trupa va concerta pe 3 iulie, in cea de-a treia zi de B’ESTFEST.

ADF

ASIAN DUB FOUNDATION, cu un stil electronic distinctiv si o abordare de ritmuri dub, rapcore, dancehall si hard ragga-jungle imbinate cu acorduri de chitara si influente punk-rock, este poate cea mai cunoscuta trupa de gen din Europa si una dintre cele mai mari nume de pe scena dub a Marii Britanii. Formatia are o vechime de 17 ani si are la activ 7 albume lansate, ultimul, "A History of Now”, aparut in acest an. Componentii actuali ai trupei, Chandrasonic, Sun-J, Pandit G, Prithpal Rajput (aka Cyber), Aktarv8r, Martin Savale, Al Rumjen si Aktar Ahmed, vor fi pe scena festivalului in ziua a doua (2 iulie 2011).

flogging molly

FLOGGING MOLLY este o trupa irlandeza, nonconformista, care a devenit cunoscuta incepand cu anul 2000, dupa lansarea primului album, "Swager", iar dupa 2 ani reusea sa castige un disc de aur in S.U.A. cu un al doilea album, intitulat "Drunken Lullabies". Confirmarea valorii acesteia vine in 2008, cand albumul "Float" este considerat unul din cele mai bune discuri ale anului. FLOGGING MOLLY merge pe ideea folosirii folclorului irlandez in compozitii si pentru a fi cat mai autentice, cei 7 membri canta, pe langa instrumentele clasice ale unei trupe, la violoncel, acordeon, vioara si mandolina. Adaugand si cuvintele haioase ale pieselor, ajungem la o combinatie de punk, rock, celtico-irlandez foarte reusita. Cei 7 membri, Dave King (vocalist), Dennis Casey (chitara), Matthew Hensley (acordeon), Nathen Maxwell (chitara bass), Bridget Regan (violoncel), Robert Schmidt (mandolina) si George Schwindt (tobe) vor canta pe 1 iulie, in aceeasi zi cu SKUNK ANANSIE.

Raspunderea pentru anunturile de vanzari de bilete le revine in totalitate autorilor comentariilor. Rock4u.net nu este responsabil si nici nu are cunostinta de veridicitatea acestor anunturi. In cazul in care doriti sa semnalati neveridicitatea informatiilor va rugam trimiteti un mail pe adresa info(at)rock4u.net.

Multumim, echipa rock4u.net

Comentarii:

Elena, 30-06-11 11:51:
Vand bilele pentru zilele 1, 3 la 50 ron.

0762680333
Trimite votul tau...
Nu are rating.Fi primul care voteaza!
Click pentru a vota.
mircea, 29-06-11 17:50:
vand bilete zilele 1,2,3 60 ron 0766301364
Trimite votul tau...
Nu are rating.Fi primul care voteaza!
Click pentru a vota.
Alecsandra, 26-06-11 12:33:
Vand Bilete "3 Day Pass" la B’ESTFEST Summer Camp 2011 pentru perioada 1-3 iulie

100 lei bucata

detalii: diana.evette@gmail.com
Trimite votul tau...
Nu are rating.Fi primul care voteaza!
Click pentru a vota.

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*