Concerte TIM 'RIPPER' OWENS in Romania

Tim Owens_Tour 2011

Stirea de ultim moment despre turneul lui TIM "RIPPER" OWENS este ca acesta va sustine un concert si la Bucuresti in data de 20 februarie 2011 la Silver Church. (04.02.2011)

Binecunoscutul vocalist al muzicii metal, TIM "RIPPER" OWENS, si-a programat in luna februarie un  miniturneu solo in estul Europei. "SCREAMING THROUGH THE EAST" Solo Tour 2011 va incepe in Ucraina in 11 februarie 2011. Dupa ce va concerta in tara vecina in 5 orase diferite, TIM va ajunge in data de 17 februarie in Romania, la Sibiu iar in 18 februarie la Odorheiu Secuiesc (vezi pagina Concerte Romania), dupa care va lua drumul Ungariei. Pentru cei care nu stiu prea multe despre TIM OWENS vreau sa le spun ca acesta a debutat in 1993 in trupa WINTERS BANE iar in 1997 a devenit cunoscut prin cooptarea lui de catre cei de la JUDAS PRIEST pentru a umple locul gol lasat de Rob Halford care pornise noul proiect HALFORD. Practic, din acest an cariera lui TIM OWENS a inceput sa fie luata in seama. La JUDAS PRIEST a inregistrat 2 albume de studio, "Jugulator" (1997) si "Demolition" (2001) iar in 2003 paraseste aceasta trupa (se intorsese Halford). Dupa "perioada Judas" este tot mai cautat de instrumentisti precum Malmsteen, el devenind "vocalistul de buzunar" pentru cei care aveau nevoie. Mai trebuie mentionat ca in 2009, TIM "RIPPER" OWENS a inregistrat un prim disc solo, propriu, intitulat "Play My Game".

Dupa cele povestite mai sus, puteti sa va luati bilet (45 lei pana in ziua concertului, printr-un e-mail de rezervare la transilvaniarocksociety(at)yahoo.com, continand nume, prenume, serie si numar de buletin, reducerea acordanduse la intrare, doar in baza buletinului sau 55 lei in ziua concertului) linistiti pentru ca merita. Si inca ceva: mai jos puteti urmari si o inregistrare live din 2009, "Scream Machine", la Download Festival.

27.01.2011

Un set list probabil pentru concertul TIM "RIPPER" OWENS

Intr-un interviu recent, TIM OWENS a dezvaluit posibilul set list pentru turneul care tocmai a inceput in Ucraina si va ajunge cu 3 concerte si in Romania. OWENS a mai spus ca acest set list va avea si surprize, ceea ce nu e rau de loc, zicem noi.

"SCREAMING THROUGH THE EAST" - Set list

1.Scream Machine (BEYOND FEAR)
2.The Human Race (BEYOND FEAR)
3.And... You Will Die (BEYOND FEAR)
4.Believe (TIM "RIPPER" OWENS solo)
5.Starting Over (TIM "RIPPER" OWENS solo)
6.It Is Me (TIM "RIPPER" OWENS solo)
7.Lost And Found (JUDAS PRIEST)
8.Hell Is Home (JUDAS PRIEST)
9.One On One (JUDAS PRIEST)
10.Burn In Hell (JUDAS PRIEST)
11.Blood Stained (JUDAS PRIEST)
12.When The Eagle Cries (ICED EARTH)
13.Heart Of A Killer (WINTERS BANE)
14.A Touch Of Evil (JUDAS PRIEST)
15.The Ripper (JUDAS PRIEST)
16.Victim Of Changes (JUDAS PRIEST)

15.02.2011