Billetele pentru concertele lui Carlos Santana de la Belgrad si Budapesta s-au pus in vanzare

Biletele pentru concertele lui CARLOS SANTANA din vecini (Ungaria si Serbia ) s-au pus in vanzare, cu preturi intre 38 si 50 eur, in functie de locurile din sala. Acestea se pot achizitiona online, pe www.eventim.ro 

16.02.2011

Concerte CARLOS SANTANA la Belgrad si Budapesta

Carlos Santana

Guitar Heaven European Tour 2011, noul turneu al chitaristului CARLOS SANTANA va ajunge la Belgrad si Budapesta! Turneul va debuta in Asia (Thailanda) in data de 01 martie si are drept scop sustinerea ultimului album, editat anul trecut, "Guitar Heaven - The Greatest Guitar Classics Of All Time". Discul contine 15 cover-uri  "Made in Santana" dupa unele dintre cele mai tari piese rock din toate timpurile. Melodii, clasice deja, ca "Whole Lotta Love" (Led Zeppelin), "Back In Black" (AC/DC) sau "Little Wing" (Jimi Hendrix) beneficiaza de o noua interpretare, de aceasta data a lui Santana, iar partea vocala este realizata de invitati ai acestuia, cum ar fi Rob Thomas, Joe Cocker, Chris Cornell sau Gavin Rossdale.

Revenind la turneu, concertul din Budapesta este programat pentru data de 05 iulie 2011 iar cel din Belgrad pentru 06 iulie 2011.  De vreun concert la Bucuresti, deocamdata nu se aude nimic.

04.02.2011

Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*