Primul concert ROCK din 2011

Am primit de la Promusic Prod. & Events urmatorul comunicat:

Pregatirile pentru NEGATIVE (foto) – BLOODPRINTMUTE au intrat in linie dreapta. Concertul, organizat de Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock, va avea loc in data de 17 ianuarie la Irish & Music Pub din Cluj-Napoca, incepand cu ora: 19.30.

 Biletele achizitionate pana in acest moment, dar si cele ce vor fi achizitionate pana la data de 10 ianuarie vor participa la o sesiune meet & greet cu formatia NEGATIVE si vor intra in posesia unui poster de concert (marime 70 x 50cm).

  Pretul biletelor:
55 lei - pentru biletele achizitionate pana la data de 16.01.11
65 lei - pentru biletele achizitionate in data de 17.01.2011 - in ziua concertului (bilete disponibile doar la intrarea in club).
  Biletele se pot achizitiona prin reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Librariile Humanitas si online, pe www.eventim.ro.

Revenind la trupa care detine capul de afis in 17 ianuarie, NEGATIVE, mai trebuie spus ca ea vine din Finlanda, este adepta genului glam rock (mai rar pentru Finlanda) si in luna mai din 2010 a lansat un album (al saselea) prin WARNER MUSIC intitulat "Neon". Mai jos va ofer tracklisting-ul discului, componenta trupei, cat si un clip care sa va familiarizeze cu sound-ul NEGATIVE.

"Neon" Tracklisting:
1.No One Can Save Me Tonight
2.End Of The Line
3.Love That I Lost
4.Blood On Blood
5.Believe
6.Celestial Summer
7.Jealous Sky
8.Days I`m Living For
9.Since You`ve Been Gone
10.Kiss Of Hope
11.Fucking Worthless
12.Neon Rain

Negative:
Jonne Aaron - voce
Larry Love - chitara
Jay Slammer - tobe
Mr.Snack - claviaturi
Antti Anatomy - bas
04.01.2011